Mail chvili jede a chvili ne

Mam takovy mensi problem, e-mailova schranka na zdejsim serveru mi nekdy jede a jindy mi to hodi forbidden access. Nevim co s tim, protoze fakt nevim, kdy tu mate uredni hodiny na e-maily!
<HTML>nejaky screenshot by nebyl?</HTML>
Nevím,ale myslím že tu ňaké omezení ne? 20 mailů / 1h.Aspoň jsem to tak někde slyšel!
omezeni prijmu emailu neni nijak omezen, neplet si mailbox s php funkci mail(), ta ma omezeni 10x10 email * h^-1
Jak 10x10 ?
jednim volanim mail() jede odeslat az 10 emailu.. volat mail() muzes 10x za hodinu, pri prekroceni limitu vraci 0 a mail neodesle
Mě teda nejede od začátku...................
nevim cos tim mám dělat.nechal sem si to přeposílat a zdá se že to taky vypadává...
tady je co to píše :

Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.

Forbidden access !
There are more possible reasons: missing file index.html, index.htm, index.php etc., access rights configuration etc.
ja tedy opravdu netusim, na jakem principu tady funguje ten email, nejaky domenovy kos, ci co, kde se jako ta adresa nastavuje ? kdyz kliknu po prihlaseni se jako admin na sekci e-mail nebo postovni schranka, tak mi to porad pise jenom forbidden acces a dal ty kravinky o index. nerozumim tomu.
Mám úplně stejný problém :(
Tak mám nápad. Máš vůbec ten doménový koš (email) aktivován? Mrkni se do Admin->Nastavení->Emailová schránka-> Mělo by být podtrženo cokoli kromě "neaktivní".

Tomík.
Taky mam uplne stejny problem. Co se tyka nastaveni, mam nastaveno presmerovani na muj e-mail. Ale stejne to pise "Nepovolený přístup! ...". Vubec nevim, co s tim :-(.