Preco nejdu csska ?

Prosim Vas nevie mi niekto poradit preco ked nakopirujem stranku s csskami na Vas server tak nefunguje to (myslim, ze sa proste css styly pre pisma neaplikuju) a na inych serveroch to bezi bez problemov ? robim niekde chybu ja ? vdaka za pomoc :)
to enni serverem, to muze byt tak chyba u tebe, hadal bych to na spatnej odkaz na stylopis, ale bez adresy tvych stranek tezko rict..
<HTML>Nebo mas adresu uvedenou absolutni cestou a odkazujes na CSS ktery uz nekde neni
<style>form {display:none;}</style></HTML>
nebo VELKÉ/malé písmena (háčky, čárky, mezery)

....pořád dokola
No mozno vyzeram ako looser a mozno som ale kedze robim stranky uz nejaky rok a css styly ovladam celkom slusne tak si nemyslim, ze by bol problem v mojom pristupe ... ani jedno z ponukanych rieseni sa ma netyka pretoze vsetko to a aj dalsie veci som uz skusal ... dokonca som tu istu stranku nakopcil na iny server a tam to islo dobre. Teraz to uz ide dobre aj tu na webzdarma a to som s pagesou nic nerobil. Proste bud je chyba v opozdenej reakcii Vasho servera (podobne ako napr. u STonline na Slovensku) alebo (co je pravdepodobnejsie) je chyba u mojho providera, ktory cachuje stranky uzivatelov.

Kazdopadne diki za snahu pomoct ...
pekne sviatky prajem :)
Joj este nieco ma napadlo ... napr. aj stranka webzdarma mi bezi bez obrazkov ... nebyt "altov" tak ani nenajdem toto forum :o) ... opat podotykam, ze chyba nie je u mna v PC pretoze vsetky ine stranky mi idu dobre. Ale beriem - na vine moze byt moj provider :)
Siamon: v tom pripade to bude asi proxy serverem tvyho providera, FTP pristup vede do tech samych adresaru jako HTTP, takze nejake opozdeni WZ nepripada v uvahu.. Obrazky ti nejdou nejspis kvuli proxyne, CSS ti taky asi nejde kvuli cache proxy serveru..
A nějaký AD hunter nainstalovaný náhodou nemáš?
No ja jo.. ;-)
taky jsem to měl, jenže po čase se mi už přestala zobrazovat korektní grafika webů (například tady na WZ) :(