Zdarek hele jde nastavit Passivní režim i v Internet explorer?
Jde.. v "moznostech Internetu"
DAKUJEM VAM VSETKYM VELMI PEKNE. Mal som velky problem s FTP, ale to nastavenie Pasívneho režimu naozaj pomohlo.
Mimochodom, FTP mi prestalo fungovať presne vtedy, keď som z Dial Up prešiel na Mikrovlnné pripojenie. Možno to má súvislosť. Ale teraz to už ide!
Ďakujem
Nejede mi prenos pres ftp! Mam tu umistene 2 weby, u jednoho v pohode
a u druhyho mi nejde prenos. Pise to "prenos selhal". Jsem pasivne na oba.
Tak co jeeeeeeeeee?!
fakt nevim proc to nejede (pokud nejsem na ty cerny listine)
<HTML><i>Nejede mi prenos pres ftp! Mam tu umistene 2 weby, u jednoho v pohode
a u druhyho mi nejde prenos. </i><br/><br/>
temer urcite to je prekrocenou kvotou, sledujte co vypisuje ftp server ve svych odpovedich, je tam i informace o kvote</HTML>
záhada nalezena, ale nevím řešení. Soubory jsou pouze "r" tedy pro čtení, já je nahrával ale "RW", nevím jak to opravit bez mazání souborů ? Poradí někdo ? Nepoužívám Comandera ale WS FTP.
(pouze do velikosti souboru 2MB, větší lze nahrát pouze přes ftp) -> a co to vlastně je FTP? a jak to přes to nahraju? HEEEEELP dík
windows commander nebo filezilla
pavel : neni to ve vlastnostech souboru v ftp manazeru?
HanzDJ : ftp://ftp.webzdarma.cz/
Jo ale vlastnosti (dle standartu FTP serverů) mi nabízí skupiny "Vlastník" Skupina" "Ostatn" . Jako vlastník můžu i zapisovat, ale když se připojím WS FTPčkem, tak me to nepripoji jako vlastnika ? To same WinComander, pouze pres MIKROSHIT explorer to chodí, ale alespon neco.
Takze VSEM kteri maji stejny problem, doporucuji IE pri vstupu na FTP.
no s tim BLACKlistem je to na <=> pac mistotoho aby tam admini nacpali konkretni IP tak tam napistou rozmezi a nebo se jedna o jednoho cloveka napr ze 20ti keri maj pripojenej net prez LANku a maj jedno spolecny IPecko a inac maj interni IPecka...
rozmzi napr:
od 217.68.11.90 do 217.68.255.255
a tim padem moze jit polovina mitralu do pr... pac maj IPecko na black listu i kdyz to mohl po*ebat jen jeden clowek kerej si hral na mastera a spamoval webzdarma ... holt lidi sou howada a s tim se musi clovek v dnesni dobe smirit