Už tři dny nejde přístup na FTP!

Pamatuj si jednu věc. FTP je omezen na 3 připojení denně. Po něm se už nepřipojiš.
Aspoň to tak bylo. Teď nevím, jestli to ještě platí.

Lidi vydržte ještě chvíli. Přišel jsem na jednu věc, která by vám mohla možná pomoct.
Pro nedočkavé - jde o FTP přes PHP.

Tomík.
Nevzpomínám si, že by mě to někdy po třech připojeních za den skoplo.... často to zapínám znovu a znovu kvůli maličkostem, a problémy jsem s tím nikdy neměla...
Me to taky nikdy takhle nebanovalo.. vzdycky musim doplnit tu a tam strednik, tu a tam poopravit cisilko.. ale jde to
Vůbec mi nejde přístup na FTP. Jeste pred pul rokem mi to slo v pohode ale najednou to nejde. - Přiznej se ADMINE WZ ! Žes tam něco předělal :))
mě to šlape normálně přes ftp comander
Pri registracii cakam na zaslamie e-mailu, je tam cakacia doba max 3 hodiny a mail mi nestihne prist! pride az neskor a potom v nom obsiahnuta linka na server uz nie je platna. Co to tam delate ceski bratia?
To je zajímavé, mě všechna potvrzení o registraci vždycky přišla obratem, tak asi do minuty...
No a me dokonce chodi i potvrzeni registraci, ktery jsem ani sam neregistroval :-)))
Sojkovec >> tobě taky? Asi před dvěma týdny mi přišlo logo.webzdarma.cz, o kterém nic nevím :-o
Tenhle divný prázdný účet mi život nekomplikuje, ale trochu mě to vyděsilo...
mě přišla registrace na www.kecalek.wz.cz
jsou divní
njn

kua furt se mi zasilaj odpovědi mejlem....a nevim jak to zastavit aaaargh....
NoiZz: tady asi nijak na emailu si nastav filtr
Zdravím,
mám nově připojení k internetu vzduchem a nemohu se připojit na FTP, respektive připojím se, ale nedostanu se k souborům. V Total Commanderu se prostě nic nenačte a přes command mi to napíše Network Unreachable. Čím to může být? Je chyba na serveru poskytovatele? Co je tam třeba nastavit? Díky.
S tim se obrat na ISP
Už to jde, bylo třeba nastavit pasivní režim ftp.
Mam uplne stejne problemy, chtel jsem tam nahrat nejake soubory a po par sekundach se mi to blokne. Pokud neco yjistis tak mi dej prosim vedet...
Tak nevim ..
"Laicky" Co je blbě?

Váš učet skippy.czweb.org
Jakou použiváte adresu pro připojení na FTP: ftp.webzdarma.cz
Jak se připojujete (modem, kabel, LAN): LAN
Mate firewall NE
Máte proxyNE
Passivní mod: NEFUNGUJE TAKY
Přes webové rozhraní vám to funguje? ANO
Jaké chyby to hlásí, připadně kam až se dostanete?
Klient se připojuje... připojuje a najedou (neptá se na jméno a heslo) vyplivne "Connect call failed".
Zkoušim to marně asi 2 měsíce
Intenzivně si dopisuju s adminem a furt ho.no!
Já fakt nevim. Ostatní FTPka normálko fungujou jen tohle se brání zuby nechty....
Já vim že FTP přístup a jiné jsou u freewebu negarantované ale fakt mě to štve... Přes webový rozhraní neneláduju fotky, dokumety (některý)... no co Vám budu vykládat.
Začínám bejt zoufalej
Skippy
tak uz mam toho dost. kedy uz konecne pojde? nikdo zainteresovany sa k tomu ani nevyjadri. Preco? skusal som 5 ftp klientov a furt nic.
To neni chyba WZ,ale vaseho ISP, brecite vsichni na spatnym hrobe..
jednoducho vyskusaj, ci ti ide pripojenie napr na ftp://ftp.oracle.com alebo ftp.microsoft.com a ak ani to nepojde, tak je problem na Tvojom konci a nie na webzdarma.
Proč by to měla být chyba ISP? Všiml jsem si, že na "černé listině" webzdarma jsou zablokované IP celých sítí, které poskytují připojení k internetu. Což je nějak podivné.
Zrejme je proto duvod..
Jaký?
No to ja nevim..
Slíbil jsem FTP klienta přes web. Tak je zde.

http://tom.czweb.org/ftp

Takže nešťastníci vyzkoušete mého klienta a pak se zjisti pravda.
Pokud se přihlasíte, tak je chyba na Vaši straně.
Pokud se nepřihlasíte, tak zkontrolujte jméno a heslo.
Pokud nejde ani to, tak dejte vědět.

Tomík.