Skoušel sem všechno co tu kdo napsal a nic. Tak už by to mohli nějak vyřešit ne? Docela mi to FTP chybí.
Taky mi to nejde, pred tim to slo, pripojit se sice jde, ale uz se ani neukaze obsah adresare a skonci to. Total Commander hlasi 500 Illegal PORT command. Vsechno je nastaveny spravne, mista dost, blbej taky nejsem, napsal sem na support, ale zatim nic, tak piste vsichni dal, at s tim neco udelaj.
jo tak sem zkusil radkovyho klienta a to samy 500 Illegal port command
Unable to build data connection: Transport endpoint is not connected. Docela bych to potreboval, vyresil ste to nekdo?
<HTML>Na todle zkus passive mode... znamena to, ze nefunguje zpetny spojeni, asi mas blbe nastavenej firewall nebo tak podobne...</HTML>
Bohuzel, passive mode sem zkousel a zkousim. Firewall mam v pohode, vubec nic jsem nikde nenastavoval a z niceho nic to nejde. Pomoc prosim!
Také mi FTP nefunguje. Hlásí mi to, že stránka neexistuje ...
Mám takový návrh vše nešťastníkum. Každý komu nefunguje FTP, tak ať pošle e-mailem na adresu "podpora@webzdarma.cz" následující informace:
Předmět : Nefunguje FTP - Podrobne info
Váš učet (např. bla.webzdarma.cz),
Jakou použiváte adresu pro připojení na FTP (je to blbost, ale chybka se tam může taky objevit),
Jak se připojujete (modem, kabel, LAN),
Mate firewall?
Máte router?
Passivní mod: (ne)funguje
Přes webové rozhraní vám to funguje?
Možná jsou ještě nějaké otázky. Ale to by mohlo stačit. A teď se modlit, že odpověďi k Vám dojdou. Nejsem Admin, ale je to rozhodně lepší nápad, než tady něco žvanit.
Tomík.
Jo ještě jedna otázka k mailu:
Jaké chyby to hlásí, připadně kam až se dostanete?
Nejde mi to jako všem - 500 ilegální port hold sme ilegální a to neni prej dobře.
Taky mi tuším od neděle nejde FTP přístup. V sobotu jsem ještě updatoval v pohodě a v neděli už jen přes HTTP rozhraní... Čert ví, kde je problém...
Ja se pripojuju z Total Commandera (neni to best of, ale dobre se mi s nim pracuje). Bez problemu to tedy uplne neni, ale jde jen o pocet pokusu. Prvni pokus casto nevyjde, ale pak je to OK. Pouzivam rezim passive. Spis hodne kolisa rychlost, ale s tim jsem na freewebu smireny a nevadi mi to.
Tak snad si toho nekdo fsimne a poradi mi i kdyz uz moc nedoufam, protoze sem mluvil s adminem, vod kteryho mam inet a ten rikal ze u nich chyba neni a u me f PC taky ne, takze je pej mozny ze ste mi zaBANovali ip nebo ja nevim co, je to mozny? dik tady je to info
Předmět : Nefunguje FTP - Podrobne info
Váš učet: MM123.WZ.CZ
Jakou použiváte adresu pro připojení na ftp?: FTP.WEBZDARMA.CZ
Jak se připojujete?: KABEL
Mate firewall?: NE
Máte router?: NE
Passivní mod: TAKE NEFUNGUJE
Přes webové rozhraní vám to funguje?: ANO
Jaké chyby to hlásí, připadně kam až se dostanete? ANI NE NEPRIHLASIM A PISE MI TO '' HOSTITELSKY POCITAC NENALEZEN''
Autor: Sojkovec (---.nero.cz)
Datum: 22. 11. 2003 15:31
Fragnatic: a mas proxy?
---------------------------------------------------
jj mam, jinak by mi nesel net
No, net ti muze jit i bez proxy, jedina podminka je mit jako sousedni uzel branu do internetu, vubec neni nutny, aby na ni bezel nejakej proxy server, pres kterej polezes, jedina podminka je router (takhle jsem pripojenej ja, a nemam zadny problemy). Informuj se u admina, jestli mas povolenej port 21 (FTP), pripadne si o to rekni..
Zkuste si zmenit heslo tak, aby neobsahovalo hacky a carky. Me to pomohlo.
Jak to čtu, tak jsem blbec.
Router s tím nemá nic společního. Měl jsem na mysli PROXY.
Takže otázky jsou
Váš učet (např. bla.webzdarma.cz),
Jakou použiváte adresu pro připojení na FTP (je to blbost, ale chybka se tam může taky objevit),
Jak se připojujete (modem, kabel, LAN),
Mate firewall?
Máte proxy?
Passivní mod: (ne)funguje
Přes webové rozhraní vám to funguje?
Jaké chyby to hlásí, připadně kam až se dostanete?
Tomík.
Tomik: trochu si me nepochopil, ja jen vysvetloval, ze kdy se pres nejakou gw pripojuje do internetu jako takovyho, ze na ty brane nutne nemusi bejt proxy server, avsak router ano..
Já měl na mysli ten můj text. Nějak mi tenkrát z hlavy vylezl router a nevím proč. Měl jsem však na mysli proxy.
Ale je pravda, že router do toho může zasahovat.
Tomík.
Tomík: Stávají se mnohem horší věci, než je záměna pojmů plynoucí ze stresu způsobeným každodenním shonem. Dokud člověk dokáže přijít na svůj vlastní omyl, je to stále ještě v pořádku.
Sojkovec
Autor: Sojkovec (---.nero.cz)
Datum: 23. 11. 2003 15:16
No, net ti muze jit i bez proxy, jedina podminka je mit jako sousedni uzel branu do internetu, vubec neni nutny, aby na ni bezel nejakej proxy server, pres kterej polezes, jedina podminka je router (takhle jsem pripojenej ja, a nemam zadny problemy). Informuj se u admina, jestli mas povolenej port 21 (FTP), pripadne si o to rekni..
------------------------------------------------------------------------------------
ja mam povoleny fsechny porty, nemam nic blokovanyho, s tou proxinou, tak takhle sem to mel i pred casem a normalne to fungovalo, takze to tedka nehodlam menit ;((((
Pak je tedy divny, ze ti to nejde
Jak tak koukám nejsem jedinej komu z ničeho nic nejde přístup přes FTP...
Připojuju se přes něj snad půl roku a najednou nejde.
Myslíte, že to teda půjde? Zkouším to už dva dny (snad každou hodinu).