pro admina ...

... no, nečekám nijakou náhradu... slušné jednání by prostě stačilo, no ne?... :)

Já o data nepřišla... nejde mi v podstatě o nic... jen si zasloužím kompetentní odpověď... a slušné zacházení... ne aroganci... :)

... Mimochodem... s takovou propiskou bych snad ani neuměla psát... :)
> s takovou propiskou bych snad ani neuměla psát...

Jo to znám - taky jsem skoro zapomněl, jak se drží v ruce tužka....
....teda až do doby, než jsem si koupil tablet :-]
... jo, v době klávesnice už taky nevím, jak vypadá můj rukopis... :))
Mně se jednou stalo, že mi byl poslán email, že z mejch stránek bylo staženo 1GB a přitom jsem měl jen 3 přístupy a že asi porušuju podmínky. To byla asi chyba nějakýho robota. Stránky mi ale naštěstí nezrušil. Občas se chyby stávaj, ale na WZ jich pomalu přibývá. Jednou se mi stalo, že někdo měl vyplněnej muj mail v tomto fóru, ale to byla asi chyba Phora.
... nedivím se už ničemu... :)
To: Bery - to nemusela bejt chyba webzdarma, stačí aby si měl na webu nějaké mp3jky, nebo něco, co chtěj lidi stahovat, a je to. Nějakej chytrák nabídne na svejch stránkách přímej odkaz na ten soubor. U tebe se přístupy nezvednou, ale od tebe se stahuje.

--

Jinak ohledně reklamy, mám pocit, že adminům vadí pokud máte na stránce více než jednu reklamu webzdarma, takže pokud jich dáte víc na jednu stránku, tak vám učet klidně smáznou taky. Myslím že už se to párkrát stalo.

Tož vše, přeji pěknej den :o)
pro Johny... :))

hm, hm... jasně... v počtu reklam
já osobně výčitky nemám... :)))