Jmenopřijmeni :000> Tak to je i na mě moc, viděl jsem, že to jsou pěkný vochcalpádla, ale až takovýhle....
Zalezte zpátky do nory
Tak tady je videt jak lukasik LZE!
Ja jsem mel heslo 15-ti mistne z nahodnych cisel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikdy a nidke jsem nemel heslo : jmenoprijmeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmm a to ti mame jako verit? Tag to dokaz :-)))
Tedka jsem psal lukasikovy sms a vyte co mi napsal!!!
TOHLE: " No a? miru jsem z toho dostal, ty ses za blba ja za viteze...:).
A mira mi stejne dava hesla,akorat jsme se domluvili ze to hodim na sebe:)."
TOHLE MI PRESNE DOSLO O LUKASE SLAVIKA(LUKASIKA)!!!!!!!!
Hehe, až na to, že mu težko může dávat hesla hashovaný přes MD5...
Jasne ze mu ty hesla davat nemuze a nedava :-)
Nejsem si vedom ze bych ti dnes psal SMS^_^. Byl jsem u babiccky si odpocinout a krom upozorneni na maili mi nikdo nepsal a ja taky nikomu [jen s kamoskou:))]. Takze nevim zda se tu chces strapnit jeste vic nebo o co ti jde... te vazne nechapu:o)). Nebo jestli chces nejak znemoznit miru, tak si to vyrid s nim ne se mnou!! Nevim zda ste si s mirou neco udelaly nebo je to proti mne, ale at je to jak chce vyrid si to bud jen se mnou nebo jen s mirou, oba nas do taho netahej!! Se strankou jsem ti vysvetlil jak to je...
KGB tedy mrďáku kecnu mirovi ze porušuješ podmínky parchante... nejen že tam odhaduju máš nelagálně mp3ky, ale hlavně kde je reklama? Hehe... radsi sem priste nepis^_^. A vůbec já tímto končím mluvil jsem s mírou, řekl že už se k tomu nebude vyjaďrovat že už svoje stanovisko napsal, já se už taky vyjádřil, mé poslední slovo je že Míra je v tom opravdu nevině a tvůj web byl hacknut pomocí mailu a tvého blbého hesla... toť ode mně vše a s tímto tématem již končím....
Nemate sanci vy co jse s Lepsem on totiz lze jako kdyz tiskne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Icemanne ty se do toho neser!
A lukasiku nelzi ja sem zadny heslo: jmenoprijemni nemel!!!!
A jeste ze bych ho mel na mail?????
Ty ses idiot. mozna mas heslo jmenoprijmeni ty!!
Protoze to muze napadnout jen tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale notaaak deti, nehadejte se tu, dete se radsi vozrat a zhulit, stejne toho moc nevyresite :-) Lepsi ty stranky uz zpatky nedostanes a vy ostatni se nesnazte o nakou podporu, je to zbytecny... Jinak Mira s tim nema nic spolecnyho a gdyz si negdo dava blby heslo, jeho vec a potom taky jeho problemy...
>>Icemanne ty se do toho neser!
proc ne?:)). A imho je take ze tridy takze jestli chces na hubu od vice lidi nez jen ode mne pokracuj:))).
>>A lukasiku nelzi ja sem zadny heslo: jmenoprijemni nemel!!!!
Ne vubec... mi ti verime babi^_^.
>>A jeste ze bych ho mel na mail?????
U tve inteligence je to normalni...:)).
>>Ty ses idiot. mozna mas heslo jmenoprijmeni ty!!
Sakra, tak proc mi jeste nikde nehackl stranky/mail?:))). Asi nebudu pouzivat tak debilni hesla jako ty:-D))))))))))))))))))))))).
>>Protoze to muze napadnout jen tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hehe, a komu hackli mail a stranku?:-D)))))))))))))))).
Chlapce s tebou je sranda...:))). Ty ses fakt coool:)).
Lukasik
Běžte si to vyříkat do školní družiny a do té doby nelezte mezi slušné lidi, což platí pro všechny... (kromě The Roota:->, vyjímka potvrzuje pravidlo)
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Ale hele von si to se mnou vzdycky snazi vyrikat... ale pak vzdycky jeste vymysli... asi ho to furt bavi^_^
Tak proč se takovejma buranama vůbec zaobýváš?
ani nevim, mozna ze je s nima sranda^_^.
Kurva ty ses vopravdu mental lukasiku!!!!!!!!!
HESLO: JMENOPRIJMENI JSEM NEMEL ale ty to asi nepochopis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nevikecavej se z toho!!!!
TY LHARI!
jasne babi, mi ti verime^_^. A nebrec, mama koupi slona:).
leps:
Pozdarvuj v blázinci...
Mimochodem, Lukasiku - tvoje stranky porusujou pravidla o uvodni strance s reklamou, kde musi byt uz naky obsah =o))
2MarK: Toho si nefsimej :-)
Je tam obrázek a vstupte - i to je obsah:).