Kriss To ma bejt na me???
Hele daj se sem do fóra dávat HTML tagy nebo obrázky???
Že bych vám ukázal Lukášíka v plné jeho šířce ;-)
Ne, tagy se sem davat nedaj......
chjo ty ses vazne blazen... asi si zajdu do knihovny do 12 minut to stihnu a nakopu ti tam prdel fole - carky a hacky nepisu z duvodu ze je slusnost nepsat sz hackama a carkama na forech kde to ctou i jini nez cesti uzivatele....
Aha tak sory. ja nevedet, ze ty nebyt czech a tak ty neumet hacky a carky.
A ted se tak divam na tve stranky bulanci.aktualne.cz chjo lista naprosto stejna jako na mem harry-potter.euweb.cz vcetne pozadi s hudbou coz ani nepouzivas!!! Vy ste strasny:-D)).
Ty zase máš stránky jen o Harry potterovi. To už neni v módě.
Jo mimochodem asi tak zejtra už nebudu mít žádnou stránku protože Lukášík zase poprosí admina a ten mu dá moje heslo.
No a? Mam mnohem a mnohem vyssi navstevnost nez ty a hlavne od nekoho nekopiruju!! Coz vy nejste schopny.... Jo a az me naseres tak reknu adminovy a ten mi heslo rozkoduje, da a ja ti to hacknu... si me odhalil...:o))).
To máš tak pomalí připojení, nebo ti to tak pomalu myslí že ti to tak trvá???
Lukasik a admin sou SVIŇĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lukasik se právě přiznal:
<<<Jo a az me naseres tak reknu adminovy a ten mi heslo rozkoduje, da a ja ti to hacknu... si me odhalil...:o))).>>>
To je důkaz.
Ještě někdo o tom pochybuje???
Ale svine se maj nejlip :-))))) BTW Ja sem taky svine, verejne se tu priznam :-)))
Ty drž hubu. s tebou se tu nikdo nebaví. Držko.
No jasne... priznavam se....:o))). Vzdycky s adminem se domluvime, on mi odkoduje heslo [sakra kolik lidi uz prislo na to jak odkodovat heslo z MD5?;-)))] A pak hacku stranky....:)). Obzvlaste zlobivil lidem jako ses ty...;-). Spokojen?;-).
Hmm, asi se taky jednou zvednu, najdu si te a taky ti nakopu PRDEL!!!!!!!!!!!
Tak to zkus ty The tolera.
Hele tak čau kucí. Já už musim.
Kdybys chtel adresu a cislo sem k dispozici;-).
To cos ted napsal vypovida o tvoji velmi vysokeinteligenci, http://torrera.webzdarma.cz sou stranky kamosky, ja je jenom administruju, nekolikrat sem to psal na forech a je to na strankach v sekci dulezite a taky dole u kopyrajtu sou napsany 2 lidi!
Lukasik Este se dohodnem :-))))
:)). Kdyztak az ho prijedes zabit, muzes se stavit u mne a pokecat:).
Muhehe, tak moje postřehy. Tady někdo neví , že na Linuxu, který The Root používá háčky nedostaneš, i kdyby ses rozkrájel.
Jinak, v téhle diskuzi se podílí dvojice lidí: Lukasik a The Root (to prase, které má více účtů a píše za "vice lidí" za člověka nepočítám).
Jinak, pokud je Lukašík obézní a vy se mu smějete, tak až přijde Doba ledová, tak on díky tukovým zásobám přežije, vy pochcípáte.
Jinak, Kriss mě napsal:
<<<Včera mě mě znásilnili rodiče, moc jsem si užil, ale nejlepší bylo, když se přidali králíci. >>>
To je důkaz.
Ještě někdo o tom pochybuje???
Btw. The Root a Lukasik: Dej te mu do huby za mě.
Ale na Linux nahodou hacky a carky dostanu, ale zase bych musel mackat vic tlacitek :-))))))))