Hojte, pokud uz se to tady resilo, omlouvam se, nenasel jsem:) Jaky je limit velikosti pro upload souboru na wz? nechce se mi patlat se se skriptem, abych to vyzkousel ;-)
Dix,
Ghort
Jaky je prosim limit na velikost souboru pro upload pomoci ftp na wz. Diky.
2MB pres web (viz phpinfo()), pres ftp pouze velikost kvoty (tj. 50MB)
Upload pomoci FTP sel ale silene pomalu (cca 6 KB/s), takze jsem nakonec stejne musel soubor rozdelit a pouzit konkurenci (40 KB/s). Jeste jednou diky.
pokud vas pocitac nema korektni reverzni zaznam v DNS, spadate do pomalejsi tridy, cz domena ma nastaveno u vetsich souboru 30kB/s coz by melo byt dostatecne
A jak má vypadat FUNKĆNÍ php script pro upload, už sem jich vyzkoušel x moc a ani jeden nefungoval ?
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=2180&t=2149
Tohle to píše, možná je to nějaká banální chyba ale já nevím, php vůbec neumím takže sem odkázanej na to ho zkopírovat bez toho abych věděl jak to opravit:
Array ( [soubor] => Array ( [name] => zv.txt [type] => text/plain [tmp_name] => /home/tmp/phpptGO34 [error] => 0 [size] => 8 ) )
2mira: 2MB per file? sivny, kamos rikal neco o 300K... Ja snad jeste sepisu nejakej skript ;-))
2 Martin: to je ukazka, tam slo o to, ze se pry neplni spravne promenna $_FILES ... takze jsem tam vypisoval aby to kazdy videl, ze to neni pravda
staci to zakomentovat
2 Ghort: yes sir, 2MB (viz phpinfo())
2Martin:
<form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
Send these files:<br>
<input name="userfile[]" type="file"><br>
<input type="submit" value="Send files">
</form>
<?
reset($_FILES['userfile']);
$i = 0;
do
{
echo $_FILES['userfile']['name'][$i];
move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'][$i],"./upload/".$_FILES['userfile']['name'][$i]);
$i++;
} while (next($_FILES['userfile']['tmp_name']));
?>
jo, mirovi jsem zapomnel podekovat, adminum se ma predchazet, ze? ;-)
2 mira: Dekuji za zduvodneni pomaleho uploadu. Tak trochu jsem si to myslel. Bohuzel s neexistenci reversnich DNS zaznamu bojujeme jiz delsi dobu (nekam nefunguje i dorucovani e-mailu).
Nas poskytovatel pripojeni neni schopen toto zajistit (odpovedny pracovnik ani nevedel co po nem vlastne chceme a proc). To ted ale placu na nespravnem hrobe.
Takhle sem to vyresil já.
Tohle je : upload.php
<?
// Adresář do kterého kopírujete soubor (/data/) musíš mít práva pro zápis i spouštění pro všechny skupiny (tzn. chmod 777). Změnu práv dokáží někteří FTP klienti.
if (copy ($soubor, "ftp://jmeno:heslo@webzdarma.cz/$soubor_name")) {
echo 'Soubor : ',$soubor_name,' (',$soubor_size,'kB - ',$soubor_type,') byl úspěšně uploudován na server...Dekuji';
}else{
echo 'Nastala chyba !';
}
?>
<form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
Soubor: <input type="file" name="soubor" size="30" Title="soubor" alt="soubor" style=" background-color: black;
color: red;
font: 10pt Verdana;
border: 1px solid red">
<input type="submit" name="upload" value="Upload" title="nahrát" alt="upload" style=" background-color: black;
color: red;
font: 10pt Verdana;
border: 1px solid red">
</form>