Smazane weby

Mel jsme weby a byli mi smazany jake byl duvod bych rad vedel a pokud tam bylo neco co nebylo spravne at mije to receno ja to opravim.
Jedine co by tam mohlo byt vyli linky na jine weby ?
A kdy uz byli smazany nelze je vytvorit nove nebot to hlasi ze domeny sou jiz registrovany.Tyto weby byli hojne navstevovany tak bych rad vedel duvod proc byli smazany a nejdou vytvorit.Byli na ne udelany linky na vyhledavacich a vse jelo

Diky za info

www.strikam.kvalitne.cz
www.vylizu.kvalitne.cz
www.voprcam.kvalitne.cz
www.vysukam.kvalitne.cz
www.vosukam.kvalitne.cz
nevim uz jak to vysvetlit vystizneji, byl jste na to upozornen minimalne 2x a nezabiralo to :(
o se jednalo o ty 3 odkazy na jen weby ? myslim ze na jednom to nebylo urcite a byl smazan taky proto mi je to divne :-(
a pokud tam byl jeste odkaz na pocoitacko tak s tim ani nic nenadelam.
Muze byt vubel nejakej link na jinej web ?
Nejsem webar bylo by mozne to vratit a ja linyk zrusim uz sem je upravil lokalne ale nebyl nejak cas to tam nakopitovat.
Mohu se osobne zarucit ze jakmile to tam bude nakopirovane dam vedet a muze to zkontrolovat :-)
Doufam ze nazvy nejsou problem ?

Moc diky

a jeste jednou se omlovam
Miro zrus mi to stranky sem opravil.
Moc diky
Me prijdou uz ty nazvy dost nechutne, ani snad radsi nechci vedet, jaky je obsah... Předpokládám, že je v rozporu s podmínkami.
No budes se divit obsah jsou jen fotogalerie motorek ze srazu dovolenych a cestova jen sem zvolil adresu ktera zaujme a kazdej se na ni podivat takovej chytak :-)
Jedine co jsme tam mel ze ty ze se okazovali vzajemen na sebe.
Ani ne prolik ale jen ze existuji jeste jine beby s fotkama