kolik je možné mít na wz webů?

Mám zaregistrované na webzdarma 2 weby a asi je to už moc, tak když jsem se snažil zaregistrovat další (již po delší době), tak i po funkční registraci(informace zaslány e-mailem) přístupové heslo a uživatelské heslo nefunguje...
Chápu, že na wz si nemůže každý vytvořit neomezené množství webů-domén, ale jenom proto, že jsou registrované ze stejné ftp adresy, nebo na stejný e.mail (nevím totiž, jak přesně funguje ověření-bloknutí účtu) tak nefungují-vem me si, kdyby třeba počítač používalo více lidí-registrace z jedné IP adresy-pak se to tedy zablokuje- ale proč?... Moc rád bych použil můj starý web, ale ten už dnes nemá příslušnou-vypovídající adresu(totálně nevhodnou)-nejjednoduší by bylo, kdyby šla doména jednoduše změnit za jinou ještě neobsazenou-pak bych nemusel registrovat web úplně nový . . .
Jak to tedy funguje s tím blokováním účtů . . .(protože už ani na ty druhé stránky-ftp.server se mi přihlásit nelze)
předem moc dík za odpověď . . .a tímto bych se také chtěl omluvit(jestliže šlo o nějaký přestupek v systému.x nedorozumění)
JohnBruk
no aspoň odpovědět by jste mohli (admins?)
Pokud vím, počet webů není omezen.
Problém bude asi jinde...