Dnes ráno 18.5.2003 v kolem deváté mi nešly otevřít žádné stránky wz.cz, jak je to možné?
To by me talky zajimalo... uz pres hodinu nic nefunguje.
Co sa to deje? Vcera o polnoci nešiel zase hlavný server www.wz.cz!
Opravte to!
Ano me taky nic nejede ale hlavni server wz.cz jede bez problemu!
Doufam, ze na oprave se jiz pracuje...
A je po desáté a stále nic nejde... ? ...
Mno, pokud se nepletu, je na dnesek planovan vypadek, treba nastal o neco driv (ac to tak nevypada, pac treba ftp mi slo)
samy vypadky.... jo mimojine, nevite nekdo, jestli kdyz si u WZ zaregistruju domenu, tak jestli mi pridelej i mail? jako treba kdyz si zaregistruju bagr.wz.cz, tak jestli mi daj i mail bagr@wz.cz, protoze neco takovyho pisou. jenze kdyz se kouknu do spravy svy adresy a do nastaveni mailu, tak si tam takovejhle mail nemuzu navolit a ani nevim, jak si takovej mail vybrat...help, pls
A to se jako dozvim kde, ze je planovan vypadek? Na info nic neni a na podpore take ne...
Taky by mě zajímalo, kde je psáno, že na dnešek je plánován výpadek.
Nechci bej sprostej, ale dost mě to s..e! Po týdnu si konečně udělám čas a zase (tentokrát kvůli vám) udělám velký h...o! Máte štěstí, že když už jednou fungujete, tak to docela šlape, ale věřte, že kdyby v týhletý republice k vám existovala nějaká konkurence - moje webu už jsou u ní!
Udělejte s tím už konečně něco!
opravit by to mohli :) ,...
bagr >> dostaneš adresu ve formátu cokoliv@bagr.wz.cz .. a to cokoliv může být fakt cokoliv .. ale musíš si to aktivovat ;o) .. mš to v nastavení účtu tuším ...
[>] gEoRgo10
Furt nic nejede...ja bych se na to fakt vy!
No je po 12 a furt nic. Žádný stránky od WZ nejdou otevřít, ale ftp jede vpohodě.
Doufám, že zítra v 6:45 už bude vše OK, mám totiž něco důležitýho ve škole a nutně k tomu potřebuju fungující stránky. Please help me!
Vsichni ste nejaky divni dit je to v tomto foru jasne napsane jak je sekce WEBZDARMA tak je to tam krasne videt ze je dnes planovanej vypadek :)
Některé stránky jedou např. odkazy.wz.cz , ale zrovna ta moje nejede w-a-d.wz.cz
O co jde a kdy to bude OK?
TAK UŽ TO KONEČNĚ ROCHOĎTE @#$% !$%$*&^ !
...prosíííím....
Dříve, jste byli opravdu kvalitní freewebhosting, ale nyní to tu už za moc nestojí, poslední dobou nějak moc výpadků :o(
Hold co se dá dělat :O(
Nevim, ze nadavate. Budte radi, ze vubec fungujou, nevkladaj vam reklamy, kam se jim zachce a jsou ochotny resit globalni problemy se strankama. Ja jsem spokojenej a vypadky jsou vsude.
Už to šlape! Ale hróoozně pomalu :-(
šlape a nešlape.. jak se tomu zachce. A když tak je to fááát šnekoidní.. ch jo. :o(
víte proč to furt nejede? je v tom bordel, ze servru se stahuji denne GB dat a admin s tim neumi nic udelat, tenhle web jde pomalu ale definitivne do zahuby, myslim si totiz, ze na to pekne kasle, astalavista
Už by s tim mohly něco provést....pro začátek stačí když se stránky zobrazí.