FTP

Nemuzu nic přez ftp přenést na server. Nejde to už od včerejška.
Po každé mi to hodí hlášku "přenos selhal".
Ztahovani ze servru funguje normálně.
Dovoluji si informovat o tom, že včera (18.01.2003) došlo k poruše na HW v NIXu.CZ ve věci TCP/IP přenosů. To by mělo být vysvětlení časového zpoždění, kdy přicházejí pakety a tedy zároveň zpomalení stahování stránek a souborů. Jde o problém u většiny českých ISP, kteří jsou členy NIXu. V případě, že dojde k takovéto chybě dochází k přesměrování všech přenosů přes zahraniční trasy. Z toho vychází ohromné zpoždění a dlouhé odezvy. Navíc, byly tyto zahraniční trasy během nedlouhé doby přetíženy. Čeští provideři v podstatě nic nezmůži (jsou závislí na CZ-NIXu). Termín opravy a návratu do původního stavu je prozatím neznámý.

S pozdravem Messa (Marco S.S.)
<HTML>ehm ehm, http://www.nix.cz/index.php?lg=cz&wid=54</HTML>
Nevím, co přesně má být myšleno tím "ehm ehm". Ovšem, já jsem neřekl, že I-NET nejde, a že pakety nechodí vůbec. Pouze jsem podal jedno z nejpravděpodobnějších vysvětlení, proč jde vše tak pomalu. Psal jsem, že byl přenos přesměrován přes zahraniční cesty, a to je již důvod. Ale neznamená to, že se neuskutečňuje žádný přenos - traffic.
<HTML>na tom grafu vidite kdy to neslo (bylo to routovane jinudy), staci vyzkouset pres traceroute

jinak zadny CZ-NIX neexistuje, to si asi pletete s CZ.NICem a krome toho to tomu popisu problemu ani trochu neodpovida</HTML>
To, že jsem napsal "CZ-NIX" neznamená, že tím myslím, že existuje CZ-NIX. Nedefinuji zde přesné označení nýbrž to, které definuji já osobně.

Ano z grafu je to jasné. Stačilo by se podívat na "Monitoring", kde celá kategorie Switchů je mimo. Pokud byla má interpretace neúplná, pak se omlouvám.

Fajn, pak jste tu Vy na reagování na příspěvek s problémem. Využil jsem jeden z posledních příspěvků k napsání toho, co jsem napsal. Jeden nebo dva příspěvky před tím si také stěžovali na pomalou odezvu, apod..
Miro, tedˇjsem zkoušel FTP připojení z jinými servery a funguje obousměrně.
Přenos je v pořádku i na adrese korfu.wz.cz ale na rfoto.wz.cz mi to pořád nejde. Stáhovat data ze serveru můžu ale kopírovat na něj ne. Mohl by ses na to mrknout.
Díky
Už je to v pořádku.
Díky