chyby v phpRS

Jde o redakční systém v php. Více na mých stránkách. Ukazují pár chyb v souboru na nějaké řádce, ale je divné ten soubor nemá tolik řádku. Nevím jak přesně funguje php, ale zdrojový soubor jich tolik nemá, ten co se zobrazuje uživateli, možná.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /3w/webzdarma.cz/a/aikido/index.php:5) in /3w/webzdarma.cz/a/aikido/myweb.php on line 228

PS: Teď jsem koukal na ty stránky je tam toto varování (trochu nevkusné). Jak se ho zbavím. Vypadá to na vkládání reklamy do stránek. Chci se toho zbavit!
Já se toho taky chci zbavit a asi to vyřeším tak že dám na index nějakou uvítací stránku v HTML.
Ty cisla radku nekdy kecaji. Myslim, ze se mi to parkrat stalo, kdyz se parser ztratil na nejake neukoncene zavorce nebo tak nejak.
Dalsi vec je, ze musis poslat hlavicky driv nez jakykoliv jiny vystup
(staci prazdny radek ci mezera pred <?php...). Pokud je pred touto chybou jeste jina chyba, tak tahle zmizi, az odstranis prvni chybu.
Tak to máš pravdu Miloši, na stránkách byla ještě jedna chyba, která se mi vypsala do vysledného souboru, tím pádem mi to hodilo chybu.

Jsem úplný začátečník, ale už jsem byl jeden celý večer připojený na net a trochu jsem si hrál s php a různými předprogramovanými redačními systémy (phpRS, Post-Nuke, php-nuke apod.) a musel jsem zakázat (dát o komentářů) pár věcí třeba u Post-Nuka 0.7.2.3, nějaké bezpočnostní chyby apod.

PS: hodně chyb co se týče programování těchto redakčních systému je v chybách souboru, když php zjišťuje dostupnost souboru, špatnou adresací, nevím přesně jak je to chybové hlášení, ale něco ve smyslu že php není schopno zjistit ten a ten soubor, přičemž adresa je špatně.