Mysql nejede

Chci se zeptat jestli nejde MySql databáze jenmo mě nebo vypadla všem dik
Nejseš jedinej. Nejede vůbec.

HALÓ!!! CO SE S TÍM ZASE DĚJE!!! MNĚ UŽ NEBAVÍ VŠECHNY NEUSTÁLE PŘESVĚDČOVAT, ŽE WEBZDARMA JE DOBREJ, I KDYŽ "OBČAS" PADÁ A ŽE NEMÁM DŮVOD DÁVAT STRÁNKY JINAM...

Prosil bych admina o vyjádření, když člověk ví, co se děje, cítí se líp, než když stránky nejedou a on neví ani proč (a když se mě pak návštěvníci ptají, proč to zase najelo nemusím jen trapně krčit rameny). Takže prosím ještě jednou.
<HTML>no nejelo to
obavam se, ze podrobnejsi vysvetleni by pro tebe bylo tezko pochopitelne

zrejme by sis mel ty stranky dat jinam a usetrit si ty vylevy</HTML>
nic prot ale vy jste admin za všechny prachy vás bych fakt chtek mít místo toha abyste řek kdy to pojede nebo aspn me slušnete pošlete do ... tak dekuji asi to fakt udelam
nic prot ale vy jste admin za všechny prachy vás bych fakt chtel mít místo toha abyste řek kdy to pojede nebo aspon co s tim je . místo toho me slušnete pošlete do ... tak dekuji asi to fakt udelam
<HTML>ja jsem admin zadarmo ;-)

> kdy to pojede

nahodil jsem to asi 5 minut pred tim, nez jsem to sem psal
vam to ted nejede ?

ps: pochopil jsem to uz napoprve i pres prumer 2 preklepy na slovo ;-)</HTML>
<HTML>a do toho ... jsem posilal toho druheho experta, ne Vas

na slusny dotaz mam ve zvyku odpovedet, kdyz to dobre jde tak i nesarkasticky, neironicky a ochotne ;-)</HTML>
Tak to se omlouvam jsem to nak nepobral.Jo MySql my už de dik
ps:z češtiny mam 3 :-))))))))))).
OMLOUVÁM SE za tón, kterým jsem psal předchozí příspěvek, jsem dnes trochu více podrážděný. MySQL už šlape jak má - DÍKY!

Jen je mi trochu líto, že budu muset dál krčit rameny - ono přecejen působí na lidi líp, když jim řeknu "Nejelo to, protože..." a doplním něco, čemu stejně nerozumí (oni i já), než váhat co říct. Už jsem jednou měnil webhosting (www.host.sk), který byl dřív taky suprovej, ale pak měl časté výpadky, admini přestali cokoliv vysvětlovat, pak neodpovídali už vůbec...

Já jen doufám, že webzdarma vydrží co nejdéle.
re:
ja jsem admin zadarmo ;-)

ty si na webzdarma uplne sam a delas to jen tak????