Nezobrazuje se baner

Asi tak před týdnem jsem na tento server vložil svoje stránky, ale doteď se mi na nich neobjevil ten baner. Nevíte čím to je a jak to napravit? Nemám zájem kvůli nevložené reklamě přijít o stránky.

No a když už tady píšu, můžete mi říct váš nazor na moje stránky (hlavně design)? Nejsou ještě celé dodělané, ale už se na tom pracuje.
To buď rád. To mně se zobrazují nahoře 2 bannery nad sebou a další dole, takže na samotnou stránku zbyde proužek uprostřed :-((
cus triple x

divala jsem se na tvy stranky ten banner tam mas ... :)
a ten design - je to celkem fajn libi se mi ty prechody mezi strankami kombinace zelene a cerne me moc nenadchla ale nejsem profesionalni webdesigner takze jako bych nic nerekla :o
<HTML>Rolf: nojo, nectes nevis,
clovece tobe neni pomoci ;-)

(klic je v nastaveni reklamy)</HTML>
No co ja vim tak jsou jen dve moznosti - bud na uvodni strance nahore, nebo na vsech dole. Ale volbu, ktera zobrazi na jedne jedine strance pet banneru, tu jsem tam tedy opravdu nenasel i pri velice peclivem cteni :-(
<HTML>vyloudil jsi usmev na me tvari, proto ti odpovim ;-)

u toho nastaveni "banner na kazde strance" se nekde pise, ze to vklada do vsech \.(html?|php3?)$ souboru - doufam, ze mluvis regexpovsky, kdyztak prelozim - no a to pak dopadne tak, ze kdyz mas do stranky vkladany 4 php soubory, banner se tam objevi 5x

hloupe ? no mozna jo, pokud vis jak to delat lepe ?</HTML>