Nemůžu se přihlásit na mysql.webzdarma.cz

Co mám dělat: Nemohu se přihlásit na mysql.webzdarma.cz přes uživatelské jméno a heslo jako tady. Co tim?
Protože při přihlašování na mysql je jiné login a heslo než tady. Nejdřív si v administraci v Nastavení mysql aktivuj db a pak se tam dovíš login i heslo i jméno db.
Uzivatelske jmeno a heslo pro MySQL JE jine nez jmeno a heslo pro pristup ke strankam.

Jmeno a heslo k MySQL najdes v administraci "Nastaveni->Nastaveni MySQL", kde pak kliknes na aktivni a potvrdis. Pote se na stejnem miste objevi potrebne prihlasovaci udaje. Jmena dostanes na pevno. Zmenit muzes jen heslo.
Já to vyplnil přihlási se mi to do databáze ale stejně to píše Došlo k chybě při zpracování SQL dotazu v databázi.? Co stím?
nejspis asi mas chybu v SQL dotazu ne?

jak my asitak mame vedet co tam zadavas a co to pise za chybu?

rekni co pises, kam to pises, a jaka je to chyba (celej text chyby)
<?php
// example
// pripojit se

$data = mysql_connect($localhost,$root,$passw)or die("Chyba osle");
// podle toho co mas na strance za kodovani
mysql_query("SET Charset cp1250cz",$data);
mysql_select_db("$root",$data);
$passd = mysql_query("SELECT * FROM $table ",$data);
if (@MySQL_Num_Rows($passd)>0) {
....
....

}
atd. atd.
Ahoj vždy jak se snazim prihlasit do phpMyAdminu tak se to ani nepřihlásí,proste dam prihlasit s udajema ktere jsou v nastaveni-nastaveni mysql a hodi me to na tu samou stranku a cookies mam zapnuty
mě to háže: "#2003 - Server neodpovídá" když se chci přihlásit
Mě to háže taky - vypadá to, že na Webzdarma spadl celý SQL server.
jo jo, vypada to tak.
Vypadá to skoro na výpadek sql serveru, nejde ani script který před pár minutami šel ani přihlášení do phpmyadmin, ale je divné že jde toto fórum (buť není na mysql nebo má samotné werbzdarma vlastní server
už to jede