Miro:
1) At si ctu jak si ctu, solidni vyjadreni admina o predpokladane delce vypadku jsem nikde nenasel. Jak dlouho a proc??
2) Muzete dat hlasku o vypadku webuzdarma na stranky, ktere se nenacitaji! Byl bych nerad, aby si nekdo myslel, ze jsem stranky zrusil.
Dik
no jasne mohlo by se tam zase napsat takovéto hezké chybové hlášení a nefunkčnosti wz? (nevěřim co píšu, zřejmě jsem nějak zkrotnul :(
Taky bych radši nějaké pěkné hlášení než že Stránku nelze zobrazit...
To by mi taky pomohlo. A nejen proto, že tady mám jeste další domény, kde potřebuji aby si nikdo nemyslel, že stránky nefungují. Hodilo by se aby byl návštěvník třeba odkázán na pozdější připojení a na to co se třeba právě děje (kde se třeba stala chyba).
btw.jestli se zobrazuje : "stránku nelze zobrazit..tak to asi nebude tak snadné odkázat ji na jinou.."
Pripojil jsem se, abych zjistil jak to vypada, ale admin uz prestal navstevovat forum..., nebo se pletu?? Vi se uz co se stalo a kdy to pujde??
Nic se nevi a nic se tu nedovis ;-)
Asi budu napodobovat Xkse - ono se tu stejne nic jinyho delat neda ;-)))
Jakej pan, takovej pes ne?
Gorw
Oficialni prohlaseni od Lukasika:
Wz nejel...;-)).
Ten nápad mě taky napadl a jak vidím, někdo mě předběhl.
Taky se připojuji k té hlášce. Akorát by bylo dobré přiřadit ještě jinou HTTP hlášku než CHYBA 404, protože někteři se připojuji přes socket a z něj vidí, že stránka neexistuje. To je případ vyhledávačů. Oni mi totiž zrušili odkaz z databáze.
Tomík.
2Gorwor: Konečně si to pochopil...
ach jo, asi sem se ukvapil s tim dát stránky o IGI na WZ :((Moc dlouho mi to nefungovalo. Myslim si, že slušný by bylo, kdyby sem admin přišel a napsal ve stručnosti důvod výpadku :((Ještěže Tiscali jde v pohodě, tam má stránky o Flashpointu a těch 13 MB bych fakt nechtěl nahrávat :(Doufám, že data nejsou ztracený
Uz mi to funguje, jupiii (ted uz jen aby to vydrzelo:-)
a uz to zase nejdeeeeeeeeeee jedem offline=))).
Ted zrovna mi stranky funguji :))
Videl tu uz nekdo nejake vyjadreni admina k vypadku?? Co se stalo a bude se to opakovat??
Admin Lukasik se vyjadruje:
WZ.cz nejelo protoze vsichni admini sli do hospody...;-)).
Mame tu dalsi vypadek? Vi nekdo proc a na jak dlouho?
Jj,zas to nejede :-((
K hlášce se připojuju
nene, je to snadné... mam vlastní server a něco o tom vim :)
neni to problém.
to DriverX: jj, nejses sam, tomu ver
Vždycky když chci na svoje stránka tak my naběhne stránka www.cekit.cz a naostatních stránkách se to děje taky například c35i.wz.cz adt..
Nechapu proc predtim WZ bezproblemu fachal a kdyz jsem si rikal, jak je to dobrej server, prisel prosincovej vypadek a ted todle. Vim ze je to free ale dělat z nas pokusny kraliky a testovat na freehostingu plny zatizeni, to mi nepripada jako dobrej pristup.
Docela by me zajimalo, kdy se tu objevi nejaky delsi vyslvetleni, proc to nejde a kdy to pude.