Proc mi to po kratke dobe (5min.) skoci na prihlasovaci obrazovku?
Proc mi to dokonce pise:
tbl_replace.php: Missing parameter: db
tbl_replace.php: Missing parameter: table
tbl_replace.php: Missing parameter: goto
Je to zpusobeno u mne nebo na wz?
http://www.stare.cz/otazky/
Máš to asi špatně přišroubované, musíš použít 6 šroubků M16x50. Pak už to vydrží déle než 5 minut.
ale nesmíš mlátit kladivem moc silně
Dotahovat do kříže (vždy protější dva šrouby).
Utahovací moment největší jaký jsi schopen vyvinout tak, aby to přežily šrouby, nástroj i ty.
Podložky použít pružné (ČSN 02 1741).
to:Tom (---.vsb.cz)
>Dotahovat do kříže (vždy protější dva šrouby).
Mozna to chce podrobnejsi rozbor, u vakua se ma pry dotahovat do kruhu
to: Petr Bláha (blahapet.wz.cz) a dalsi:
Mas pravdu (puvodni dotaz byl minen vazne), i kdyz ja jsem so to snazil vyjadrit spisovnymi vyrazy, ale tvemu vyjadreni bude asi rozumet vic ctenaru
Jan >
Tady by ti někdo rád poradil, jenže když nevíme s čím, tak to bohužel nejde.
Nadpis tématu 5min, to vzbuzuje zvědavost, to je pravda, ale jinak nic.
A text tvého příspěvku?
No dozvíme se z něj, že ni NĚCO skočí po 5minutách na nějakou přihlašovací obrazovku (od čeho je těch 5 minut, nebo vůbec co vlastně s tím NĚČÍM děláš už neuvádíš).
No a pak ještě víme, že máš soubor tbl_replace.php a v něm chybí nějaké parametry.
Co ti na to může kdo říct? Nic. Nejlepší odpověď byla hned ta první (odkaz na stránku kde tě naučí se ptát).
A ptáš se jestli je chyba u tebe nebo u wz.
Bohužel to musím říct takhle - chyba je u tebe, protože se neumíš zeptat. Neumíš popsat co vlastsně a máš za problém a hlavně V ČEM máš ten problém.
No, já ho pochopil, ale musel jsem nahlédnout do těchto knih:
"Výroba křišťálové koule snadno a rychle"
"Jasnovidcem během 21 dní"
"Údržba a čištění křišťálové koule"
"Vybíráme podstavec pro křišťálovou kouli"
a
"Jak a čím slepit křišťálovou kouli"
Nyní vím, že mu jde o to, proč je na phpmyadminovi na wz (mysql.webzdarma.cz) tak krátká doba, po kterou vydrží přihlášení. Mně to vadí taky, ale co já s tím mohu dělat? Ale vědí to admini (třeba takový mira), tak se zeptej jich - já ti za ně odpovídat nebudu, i když mám křišťálovou kouli.
Nípal, koukám nejsi žádné béčko, dotaz byl vznesen 2. 2. a už 5. jsi odpověděl. To znamená, dámy a pánové, že kurz "Jasnovidcem za 21 dní" zvládl už za 3 dny!
Hluboce smakám, služebníček, ó velký mágu. (-;
MzM
Vieš ako sa hovorí: "Zázraky na počkanie, Nemožné do troch dní"
?:-)
Ja si snad budu muset vazne precist Heryho Potra...
Marek z Markova: ne, já se učil 21 dní, ale měl jsem předtuchu, že se někdo na něco takového za 18 dní zeptá... k jasnovidectví musíš mít prostě sklony a všelijaká vidění ;)
Samozřejmě, když je někdo jasnovidec, tak nejen že dokáže vytušit, na co se daná osoba ptá. Ale dokáže i předem vytušit, že se na to zeptá ;-)
Nípal, tak co nezakládáš rovnou témata s odpověďmi? Ty jsi ale pěkně sobecký. (-;
MzM: protože pak by se sice někdo zeptal, ale už by to nebylo překvapení...
Nípal, hehe, máš pravdu, zakládat 80x téma RTFM, to je pěkná nuda...
Nebo 80x téma www.jakpsatweb.cz :-)
Heh, jak se založil faq.webzdarma.cz, tak na otázky pomalu stačí psát:
35, 43
nebo
45, 46
(-;