Od 17.11. mi to hází hlášku
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
můžete mi někdo poradit v čem je problém
Díky
>> Could not connect to the database
Není možné se připojit k databázi
.. ale jak to opravit? To nevím, třeba byla jen chyba na MySQL serveru, zkoušej to dál.
<HTML>Rico: spatne parametry funkce mysql_connect
Petr Blaha: musis odpovidat i tam, kde nemas tuseni, v cem je problem? nic ve zlym, ale k nicemu to neni</HTML>
Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query in /3w/webz.cz/q/qwerty/otvor.inc on line 4
pred tym to slo
pouzivate tam adresu mysql.webz.cz, ktera neni platna
co tam mam dat? a dakujem za odpoved
Stačí si prečítať "podpora"...
Dnes som phpBB inštaloval... nebol problém...
Jak nastavit své připojení k SQL serveru?
Při přístupu k SQL databázi z PHP je nutné nastavit tyto položky:
Server: mysql.webzdarma.cz
Uživ. jméno: (naleznete v administrační sekci)
Databáze: (stejné jako uživ. jméno)
Heslo: (vámi zvolené, v administrační sekci jej můžete změnit)
Toto my to napise! Prosim napiste co mam zle! Diky!
Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'bestone.wz.cz@81.31.7.88' (Using password: YES) in /3w/wz.cz/b/bestone/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /3w/wz.cz/b/bestone/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /3w/wz.cz/b/bestone/forum/db/mysql4.php on line 331
> Access denied for user: 'bestone.wz.cz@81.31.7.88'
Jmeno je jen bestone. Viz administrace.
diky Sojkovec, a nevieš co znamena toto, po instalacií som tam mal iba toto
Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted
a nic ine neslo?
No mi taky nejede SQL, furt jelo ale pak najednou nic - MySQL admin jede ale moje stranky vubec... uz asi 3ti den
Jo diky kluci! Už to jede jenže v administraci fóra mi to hore vypíše
Parse error: parse error in /3w/wz.cz/b/bestone/forum/admin/admin_forums.php on line 360
To znamena že nespravim nic s fórami. Diky
ty woe, to sem z toho magor.... vzdycky mi to jelo, vratim se k mysql tak za mesic a nechapu: mam mysql_connect("neco.webz.cz","jmeno","heslo")
a pise to: Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query in /3w/webz.cz/l/lukasx/kniha/pepa.php on line 2
- chapu, podle navodu zmenim mysql server, takze to vypada takto:
mysql_connect("mysql.webzdarma.cz","jmeno","heslo")
a potom to zase kua napise:
Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'lukasx@81.31.7.86' (Using password: YES) in /3w/webz.cz/l/lukasx/kniha/pepa.php on line 2
- c o se to posledni dobou kua deje s wz? porad nejaky vypadky, problemy, zmeny, atd.... myslim, ze bude v nejblizsi dobe nejlepsi prejit k vlastnimu hostingu.... hm... kde sou ty bezproblémovy casy wz....
Co se to děje? Taky mi to píše:
Bude se s tim někdy něco dít?Jede mi to takhle už několik dní
Nebo musim cele forum preinstalovavat?
A ty parametry my sql connect si mam nastavit kde, please?
prosím prosím
napište mi funkční php soubor, kterým bych mohl vyvolat obsah své tabulky sql... sem začátečník...
buďte tal hodní :)
Když se chci připojit do databáze tak mi to napíše :
Parse error: parse error in /3w/webz.cz/x/xfun/db/db.php on line 2
Warning: mysql_query(): Access denied for user: 'nobody@81.31.7.86' (Using password: NO) in /3w/webz.cz/x/xfun/db/reg.php on line 14
Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /3w/webz.cz/x/xfun/db/reg.php on line 14
Ale heslo tam mam spravne kdyz tak si to zkuste na mojem webu : www.xfun.webz.cz/db/header.php
Předem dekuji :-)
Sorry už sem na to přišel mam špatný jmeno
sem ale d*bil :-)))
zdarek...mam problem...instalace byla vyplnena dobre a po kliknuti na instal vyskoci tahle hlaska:
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
takze predchozi problem sem vyresil ale mam dalsi:
Could not open subSilver template config file
DEBUG MODE
Line : 335
File : /3w/vyrobce.cz/m/main/forum/includes/functions.php
kua ja chci taky forum :-)
Napred nastavte banner, pak teprv zkopirujte forum a zachovejte velikost pismen.
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
a jak jsi to vyresil, co je za problem. Predem dik