Ne ze bych si chtel stezovat, ale zjistil jsem ze kvalita tohohle hostingu upada ze dne na den... Dneska jsem se chtel pokochat svym vytvorem a zjistil jsem ze stranky vysublimovali... Proste nejsou!!!! Maj 5MB a natahovat to tam neni zadna sranda... Doufam ze se ce nejdriv vzchopite jinak takhle ztratite mnoho uzivatelu...
<HTML>ne ze bys mi rekl neco noveho, ze jsme lameri jsem slysel uz x krat, ale dobra,
tak jo, diky a nashledanou treba na nejakem jinem webu (nelamerskem)</HTML>
Aspon to bude diky takovym odpadlikum rychlejsi :o)
Miro, nejake oficialni vyjadreni k tomu, co se ted deje?
<HTML>oficialni vyjadreni: pribyl dalsi server, pribyla dalsi 100Mbitova kabelaz, vypadku je mi lito, ale tak to holt chodi, pokud to nekomu vadi prilis, at si zaplati placeny hosting kdekoliv bude chtit
ps: jsem ten posledni, kdo by zatracoval freehosting obecne, ale precejen bych rozlisoval kdyz neco delam za penize a zdarma ... logicky ta vec zdarma bude mit mensi prioritu .... a taky mmch. tam je vzhledem k tomu hw asi o dva rady vyssi zatizeni ... takze opravdu tady maji nekteri lide neprimerene ocekavani
pss: nektere reakce me priznam se docela vytocili (specialne od lidi, kteri si s tema podminkama nedelali velkou hlavu), radsi jsem k tomu ani nic nepsal, takze opet jen tak mmch.: zacneme opet kontrolovat dodrzovani podminek, je to koneckoncu v zajmu nas vsech</HTML>
Mira : Tak ja uz fakt nevim, vypada to ze ten upgrade hardwaru pomohl, zmizely chyby s MySQL, zmizely chyby typu Stranku nelze zobrazit / Akce byla zrusena / Server nelze najit. Stranky frci jako ohen ... ted vecer, v dobe, kdy jindy byly uplne zasekane...
Ja vim, muzu dekovat bohu, ze to nekdo pro me dela zadarmo. Tak teda diky, Miro.
2Mira: Stejně jste machři když to děláte zadarmo a musíte snášet ty troglodyty...
V žádném případě nahodlám nadávat na WZ, ale bylo by možné vysvětlit, čím to je, že se prostě 1,5 megový soubor (např.) nestáhne celý hned napoprvé? To, že je služba zdarma, neznamená, že musí být méně kvalitní. 50 MB prostoru jen tak někdo nenabízí, takže většina uživatelů by jen nerada opustila WZ. Takové řeči jako "nashledanou" od Míry se mi zdají neseriozní nebo lépe řečeno neslušné vůči uživatelům. Takže snad se dočkám vysvětlení příčiny tohoto "jevu". Opustil jsem před časem KGB, protože tam každou chvíli nefungovalo ftp a já jsemnemohl stránky aktualizovat. Tam nabízeli 40 MB. Nerad bych toto udělal i nyní. Jinak ale fandím WZ!!!
Pro miru: díky za snahu, upřímě se přiznám že ti nezávidím... Bohužel se mě dotkl a pořád dotýká jeden problém, který je (zřejmě) na webzdarma.cz a bohužel s ním válčím už alespoň 3 týdny a ... je to prostě naprd, když máš stránku, kde nabízíš svoje free softy, který celkem lidi stahujou, takže se omlouvám za případné nepřiměřené výbuchy z mé strany, ale snažil jsem se vždy slušně. Jedná se o to proklaté stahování souborů. Vyřešil jsem to elegantně tak, že by návštěvník měl být v pohodě, ale přeci jen to není řešeno, tak jak by mělo...
Díky za novej server a novou linku ale.... soubory pořád nejdou stáhnout.
Slušně se tedy ptám jestli je nebo není nějaký problém a jestli po tom stahování jdeš nebo to bereš tak, že je chyba někde jinde?
P.S.: a k tvé poznámce k free web hostingu - je škoda že jsi to nevydržel a takhle nás odhodil. Já třeba osobně dělám free-softy, chci je dostat co nejvíc mezi lidi, nechci za ně peníze, největší odměna jsou pro mě počty stažení a návštevy stránek. Stránky mám v PHP i mySQL, potřebuju cca 10 až 20 MB prostoru, promiň, ale placený web v těchto parametrech si sice dovolit můžu (sponzorovat cca 2000,- a více korun + doménu), ale myslím že bych byl blázen...