To už se mi zdá tak trošičku jako nezájem - asi 2 nebo 3 týdny si tady lidi stěžujou, že nelze stáhnout z WZ delší soubor, ale admin se k tomu ani nevyjádřil a dokonce si myslím, že se kolem toho moc ani neřeší, nebo se pletu? Dnes jsem to jen tak ze zvědavosti zkusil a ono... NIC! Po 350kB z celkových 960kB byl "download complete".
Už jsem všechny dlouhé soubory přetáhl jinam, předělal všechny odkazy, ale abych to musel dělat i s fotkou, která má 190kB, ale načítá se jen někdy celá, to už se mi zdá moc.
Nebo je to takovej velkej problém?
PS: jen poznámka - týká se to pomalých připojení.
no na jinej freeweb hosting. Na volnyho, tam ma 10MB, tak tak se mi to tam vleze ale je to tam! A hlavně to od tamtud jde stáhnout... :-)
Na WZ mě drží jen PHP+mySql...
nefunguje ani dump dat z databáze
Tyky mi to vadí, dneska jsem ani na 7 pokusů opět nestáhl snad jediný soubor co tam ke stahování mám.
A když to nestáhne ani tu fotku tak to vypadá jak u blbů, který neuměji dělat web. Hnusný křížky.
A zas to nefungovalo :-)))
WZ je super, že dávaj PHP+mySQL, další super parametr a sice 50MB je teď k ničemu - takže jediná možnost je důležitý soubory, který lidi chtěj, dát jinam...
Admine? Spíš, bdíš nebo sníš?
Pořád nějak nemůžu pochopit adminův přístup. Tolik otázek na neúpné stažení souborů a ještě ani jedno vyjádření. Něco ve stylu "máte to zadarmo, tak po mě nic nechtějte". Opravdu admin ignoruje naše dotazy na tento problém? To je fakt ostuda.
<HTML>bud spatne ctes nebo lzes, to neni moc dobry pristup
nebo mam psat stale dokola totez ?
ano, toto ignoruji a budu dokud nedostanu poradny popis problemu, ja sam zadny problem nevidim</HTML>
2Mira: admine, prosím nelži. Několikrát jsme tady ten problém popsali. Takže once-more:
1) Problém je u P O M A L Ý C H linek - u tvé pevné lajny se to neprojevilo stejně tak u ostatních, P O U Z E s pomlalejma lajnama.
2) Samotný problém je v tom, že stahuješ cokoliv z webu - soubor (jakýkoliv) nebo jen web stránku a ve většině případů se stane, že v neurčené části stahování dojde k jeho přerušení a prohlížeč (konkértně u mě ie6) nápiše "Stahování dokončeno", průběh je zobrazen např. "Staženo 540kb z 960kB." Někdy se stáhne 90kB někdy 700kB, není to vždy stejný, spíš bych řekl že to není nikdy stejný!!!
3) S download managerem se to nestane.
4) Download z FTP je v pořádku - soubor není poškozen.
5) Zkoušel jsem upload i z web rozhraní (zoufal jsem už!)
Takže - je tohle přesně popsanej problém?
Tak jo tady je screenshot. Připadám si jako nějakej lhář :-)
Já mám připojení Mistral takže se nedá říci, že by bylo zcela pomalé.
Tady je screenshot
http://kanary.euweb.cz/Screenshot.doc
Je to první co jsem měl po ruce. Je tam vidět, že stahování souboru
Gomera.zip 792 kB bylo dokončeno s velikostí 438 kB. Samozřejmě, že to pak nejde otevřít.
SH :-)
Taky když nepoužíváš urychlovač...
<HTML>screenshot nejakych okynek mi moc nepomuze
nerikam, ze nemas pravdu, ale nejsem z takoveho popisu schopen neco vyresit
jinak ten screenshot je fakt mazec, slo by to i v jinem formatu nez application/msword abych se mohl podivat i na obsah ?
doporucoval bych image/png</HTML>
2mira: promiň, tím mé snažení končí. Uznávám že jsem já asi největší amík a d*bil, protože to nedokážu popsat a vlastně asi popisuju abstraktní věc, která vůbec neexistuje.
Tvůj nezájem a vůbec jak se poslední dobou vyjadřuješ k problémům už mě nebaví. Ale to k freehostingu asi patří. A navíc, uznávám že není moc šikovný dávat screenshot do DOCu, ale člověk kterej se na to chce podívat si cestu najde...
<HTML>jasne, koupit si mswin a msword, hmm
ses lamer, to je v pohode, ja s tim (faktem, ze jsi lamer) problem nemam ... do te doby nez zacnes nadavat co jsme to za debily, ze tobe neco nejde a muzem za to my
pekne dekuju</HTML>
Netušil jsem, že nemáte Word. Bral jsem co mám při ruce, protože jsem nemocnej na antibiotikách a mám teplotu a nemám zas tak se přiznám náladu se mordovat. Tohle pro mě bylo nejsnažší. Až mi bude líp tak to uložim jako bmp,png, gif,pdf a třeba i mpeg a avi a :-))))
Když je to stejně k ničemu tak je to stejnak jedno.
Páček a někdo kdo tomu rozumí to vysvětlete. Jinak budu muset sáhnout do peněženky pro dva tácy a dát to anowebu :-( stejně to asi udělám. Jen bych rád měl tu starou adresu. Zas tolik peněz abych ještě platil doménu nemám :-( Jsem přecijen chudý student ekonomie :-(
Ještě jsem se trochu snažil a je to tady alespoň jako jpgčko
http://kanary.euweb.cz/Screenshot.jpg
2mira: každé slovo je zbytečné, já jsem ti nikdy nenadal, děláš to jen ty. Netušil jsem že admin webu má tak úzké možnosti, že když dostane do ruky .DOC, je bezradný, promiň, fakt jsem to nevěděl a ještě jednou říkám - JÁ jsem d*bil, protože tomu nerozumím, neumím to popsat a navíc si myslím, že si budeš kupovat ms/word...
a ještě. admine už mi neodpovídej. Docela mě pobavilo, že jsem lamer, tak už toho psaní nechám........
Zdarec,mě taky vadí,že větší soubory nejdou celé stáhnot,taky jsem je přesunul jinam,myslel jsem si,že na přechodnou dobu,ale podle toho jak se admin k problému vyjadřuje,tak asi jiná cesta není.
je to tady pekny povidani.me to taky parkrat spadlo i na rychli lajne i pod linuxem..no a nakonec to slo to se proste stane..a delat screen shoty v docu je fakt trochu divny.ale je mi to uplne fuk.
... že se nejedná o problém jen při stahování souborů. Někdy se stane, že se nenačte kousek html kodu stránky, nebo je v něm chybka, nebo se neukáže obrázek (a při dalším refreši tam je a zas chybí jiný...).
Bohužel této problematice nerozumím - tak jen odhaduji, že WZ nějak posílá data, aniž by bylo jisté, že už je browser přijal...
Pro stahování větších souborů doporučuji používat nějaký download manažer (třeba getright).
Obecně: Také mám občas problémy se stahováním větších souborů. Čím to může být? Mám špatně napsané stránky? Jsem začátečník a tak se to snažím psát co nejjednodušeji.
V rychlosti přenosu asi moc velký problém nebude, podařilo se mi ten soubor někdy na první jindy na x-tý pokus ztáhnout přes modem rychlostí 5 kB/s, ale jinde i při rychlosti 200 kB/s i více také byly problémy. Prostě soubor se neztáhl celý.
Míro, můžete tam u vás vůbec nějak ovlivnit stahování větších souborů? Moc do toho nevidím, proto se ptám. Také nevím jak detailněji popsat tento problém.
Po vypadku serveru nejdou větší soubory nacist ani po nekolikatym uploadu. Mam 512kb/s lajnu, koukam, ze je nas vic, co s tim je ?