Hele,nefunguje mi vůbec přihlášení.Normálně napíšu jméno,heslo a dám "Přihlášení",stránka se aktualizuje a to je všechno:(.Má se tam psát jméno s .wz.cz?Každopádně jsem skoušel všechno možný a i tak to nefunguje.Je tam napsáno že musim mít povoleny cookies,jak se povolují??V Nástroje/Možnosti internetu jsem v Nastavení cookies nic nenašel.
Díky Lenny
Mam ten samej problem a vubec nevim co s tim ???
<HTML>zvlastni, dnes po poledni se menila ip adresa a zda se, ze porad pristupujete na tu starou, kde to uz neni a kde to nefunguje (timto zpusobem)
zvlastni to je proto,ze TTL bylo nastavene na pul hodiny a uz to je tak 6 hodin
kdyby to jeste nekomu neslo, zkuste to na docasne adrese http://newmysql.wz.cz/</HTML>
Porat nic .... zadna zmena...
Nekdy v pondeli jsem si aktivoval DB a zkusil jsem se prihlasit. Ten problem je tam od zacatku, takze jsem se jeste ani neprihlasil. Nevim ... treba neco delam spatne. ale co??? J.H.
spatny login nebo heslo, zadavas tam to, co je v administraci ... nikolik adresu webu ze ?
Login tam zadám přesně ten co je v Administrace/Nastavení účtu/nastavení MySQL,tam je Přístupové jméno to zkopíruju a dám ho do PhP my admin,heslo taky zkopíruju a nic.Ani na newmysql.wz.cz,nemůže to být tim cookies?Ale zkoušel sem to ze dvou počítačů,a nefunguje to.
Lenny-> Mam stejnej problem jako ty, taky se nemohu prihlasit at zadavam login a heslo jak chci tak se proste neprihlasim. Zkousel sem to i na http://newmysql.wz.cz ale stejnej vysledek, zase se mi nacte prihlasovaci stranka a to je vsechno. Nejdemi to ani pod Woknama ani pod Linuxem, proste to vubec nereaguje... Miro delej s tim prosim neco. Moc dik.
Taky zadavam login bez .wz.cz a heslo skopnu ... ale furt nic :-(
<HTML>zkuste kdyztak databazi zrusit a vytvorit znovu, mozna to bylo vytvarene v najake slabe chvili, kdy sql server zrovna nejel nebo nevim .... popr. aspon poslat uzivatelske jmeno</HTML>
Uz to bezi ... :-) Zrusil jsem DB a znovu aktivoval a je to ... diky... J.H.
JJ,restart a už to funguje,sláva a díky!