Ode dneska mam hlasky u fora:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Pritom vsechno predtim klapalo. Co se deje?
Viz diskuze WebZdarma prispevek "mysql.webzdarma.cz is dead."
me to pise "nepodařilo se připojit k databázi" takze mam cely stránky v prli....:-(((
Chlapi, nic si z toho nedělejte. Mě to píše taky, že se nemůžu připojit k databázi. Asi se jim podělal mysql.webzdarma.cz server. Uvidíme dále ...
hm, zdá se že DB splítla:o). Mě to taky píše...
Dobrý, už se prý pracuje na zprovoznění...
taxem poslal sprafci mejl, a teprf potom sem se kouk sem, sem blazen, to je jasny ze mi to taky nejde....
já jsem si myslel že tohle fórum používá stejný MySQL server jako my ostatní, tak jaktože to tady funguje?
No asi nebude pouzivat stejny server... Ty bys to jako spravce udelal? Mychat uzivatelske ucty volne pristupne internetu a ucty spolecnosti? Ja teda ne. Hodne nebezpecna kombinace
Nemůžu se připojit ka databazim.co s tim?
webzdarma zacina jit do sracek porad nejake problemy s databesemy kvuli nim musim hledat nejake vhodnejsi misto na sve database. Jinak se mi kvuli nim skazi povest :/
I have a question..
Every time I try to make a MySql table in my account it gives me an Error .. Do you think you could give me any tips or suggestions on how to get around this problem.. My account is “paul.webcz.org” And the mysql database name is “paul”
Example of my problem..
In PhpMyAdmin I’m trying to make a new table in the database paul@localhost
But it gives me the following Error!
Error
SQL-query :
CREATE TABLE `Video` (
`First` TEXT NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`Last` TEXT NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`Email` TEXT NOT NULL AUTO_INCREMENT) COMMENT = 'New table'
MySQL said:
Chybn_-Bá specifikace sloupce 'First'
Thank you!