=Jizzy=
Dík, opravil jsem si to.
Ale jak koukám, ty jsi s "Mx vs. Atv" (kromě změny fontu - což je dobře) moc nepohnul :)
Ale je ještě jsem si udělal pár věcí logo odkazuje už mám ty obrázky v pozadí a na tym text ale teď musím právě opravit večer To klikaro1 udaje tam mám moje:D
Já si stejně ale budu dělat jiný web tenhle mám jen tak na vyzkoušení a na naučení:-) A jak jsi si na tom webu udělal to že pokaždý když to refreshnu tak tam máš jinčí obrázek :-)
V PHP to přece není problém. Vyrobíš pseudonáhodné číslo a pak už jen stačí jeden switch a hromada case.
<HTML>Nebo místo switche vyechovat 'obrazek'.$cislo.'.jpg' a mít hromadu očíslovaných obrázků.</HTML>
Nebo použití pole ve funkci..
$pole[]='obrazek1';
$pole[]='obrazek2';
$pole[]='...
$arr = array_keys($pole);
$nahoda = rand(0, count($arr)-1);
return $pole[$arr[$nahoda]];
... nebo na drzo opendir, readdir a closedir. Tedy pokud to na WZ funguje.
Ale ten web je v html a né v php. :D
Myslel jsem si, že se bavíme o stránce http://www.icebolt.info/cz/
=Jizzy=
Co ti brání přidat php skript do html stránky?:)
..možná namítneš, že je potřeba přejmenovat soubor "file.html" na "file.php", ale v dnešní době, kdy můžeš pracovat s direktivami pro apache už ani přejmenovávat nemusíš (stačí napsat správné "heslo" do .htaccess souboru:))
=Freeze=
Ale to bude hodně težký protože jediny čemu rozumím je .htaccess s tym už jsem pracoval ale akorát jsem zaheslovával. A direktiv a apache neznám ani trochu :D
<HTML>Do .htaccess se dávají pouze direktivy pro apache a jeho moduly. Doufám, že jsem změnil tvé porozumění htaccessu.</HTML>
Aha jo tak a pls kde ten kod nebo co co mám narvat do toho .htaccess? :-)
Tak už na to * kdo by chtěl tak mu ten web přenechám. Základy který jsem chtěl umět už umím tak nvm:D:D:D, kdo by měl zájem tak mu dám heslo;-).