Nej Webzdarmí Web 2006

peta: navrhuju ti abysis udelal anketu od bluebordu a dal si ji na stranky, do odpovedi dej adresy tech webu .. a mas to ;)
spook: Inovace budou.

peta: Tvoje hodnocení jakohokoliv webu mě absoulutně nezajímá. A jak je vidět, nezajímá to tady nikoho.

Konečné výsledky letošní NWW se dozvíte zítra v 18:00 ;-)
Quinix: tak na to hlavne nezapomen, znas se ;)
<HTML>2pepe: :-D

2Quinix: už jsem zvědavá ;-)</HTML>
gratuluju Azraelovi

ale bolo to jen o chlup;)
<HTML>Jj taky gratulace :-)

Ale že nás hlasovalo...</HTML>
No vida, to jsou mi věci...

Díky moc všem, co hlasovali (a zejména těm, co hlasovali pro mě :-)

Já mám totiž pocit, že to "o chlup" dopadlo víckrát... nejen teď.

Takže ještě jednou - díky všem!
Gratuluju genetice!
Maji pani organizatori v planu pokracovat i tento rok?
Filo
>> Maji pani organizatori v planu pokracovat i tento rok?
Heh. Ted radeji jeste ne. Nevylepsil jsem stranky ;)
Jinak nevim. V minulem rocniku se to jaktakz dotahlo do konce. A navic jsem o Quinixovi dlouho neslysel.
taky by me to zajimalo..ale asi by to chtelo jeste mensi tuning:D
Quinix tady totiž dlouho nebyl ;)

NWW07 bude, doufam.
Ovšem, jak sami píšete, chce to inovace, a já sem momentálně poněkud bez inspirace ;) Takže pokud někoho něco napadne, jak tu anketu zorganizovat... :)
Quinix: "Takže pokud někoho něco napadne, jak tu anketu zorganizovat... :)"
Teoreticky by mě něco mohlo napadnout: třeba sepsat nějaký hlasovací systém, který by umožnil hlasovat jen majitelům domén na WebuZdarma a každému jenom jednou. Když tak nad tím přemýšlím, tak zprovoznit to by neměl být zase až takový problém, spíš by se muselo nějak vyřešit to, že si někdo zaregistruje 50 účtů jenom kvůli tomu, aby mohl hlasovat 50-krát.

Blbej nápad?
» Tom:
velice jednoduše, znemožníš hlasování majitelům nově zaregistrovaných účtů ;-)
Tom: Takhle nějak to bylo udělané loni, ale problém je, že v jednotlivých kolech hlasuje málo lidí... Třeba ve finále hlasovali jenom 3...

A to je ton problém... Jedno kolo trvá týden, což je asi málo, jenže pak by anketa trvala mnohem mnohem déle, pokud bychom ho prodloužili...
A proto si myslím, že to chce úplnou změnu hlasovacího systému...
A co system hlasovani vice paru v jednom kole? Zabijes tim vice much jednou ranou ;) V zavislosti na poctu ucastniku by se zvolilo 3-5 paru na jedno kolo a pritom jedno kolo muze trvat dele nez jeden tyden. Myslim, ze tato volba by byla idealni.
A co třeba udělat dvě nebo tři kola, nejprve by se hlasovalo pro všechny přihlášené weby (třeba jeden člověk i pro pět webů - podle počtu přihlášených webů), potom by se vybralo, já nevím, deset nejlepších a ty by potom postupovaly do dalšího kola, kde už by se mohlo hlasovat jenom pro dva weby a nakonec 5 nejlepších by šlo do třetího kola, kde by jeden člověk hlasoval pro jeden web?

Asi blbost, že?
Více párů v jednom kole - to už tu bylo, jde to, ale člověk (já) pak ztrácí přehled

Tom: Tohle sem teda nepochopil....
Quinix: tak jinak:
přihlásí se třeba 50 webů. V prvním kole by jeden člověk mohl hlasovat až pro 5 webů ze všech 50 přihlášených.
Do druhého kola by postupovalo třeba 10 webů s největším počtem hlasů. Ve druhém kole by mohl jeden člověk hlasovat pro jeden nebo dva weby ze všech deseti, které postoupily z prvního kola.
Do třetího - závěrečného kola by postupovalo jenom 5 webů. Zde by jeden člověk mohl hlasovat pouze pro jeden web. Ten web, který by ve třetím kole získal nejvíce hlasů by samozřejmě vyhrál ;)

Lepší?
Napad to neni spatny. Ale muselo by se pocitat s vice hlasujicich. Mensi pocet by mohlo zpusobit remizu nekolika webu.
Tom: Už chápu

Ale zas je tu problém v malým počtem hlasujících... :(
Quinix: "Už chápu"
to jsem rád :)

"Ale zas je tu problém v malým počtem hlasujících... :("
Tak tady pomůže jenom důsledná propaganda. Udělejte někdo reklamní banner a já ho klidně hodím na svůj web...
... nejlépe něco na způsob: "máte web na WZ? A nechcete o něj přijít? Tak hlasujte v anketě o nejlepší web" :))
<HTML>Ona ta propaganda není potřeba jen pro hlasující, ale taky pro ty, co by se chtěli přihlásit. Připadne mi, že zájem docela opadl. První nww mělo 140 přihlášených a poslední 42 (je mnohem jednodušší vybrat 40 ze 140 než 40 ze 42). Je pravda, že projít jako porotce 140 webů byla docela fuška :-) ale to je imho ještě snesitelný počet.
Tomův nápad se mi taky vcelku zamlouvá.

2Tom:
>>máte web na WZ? A nechcete o něj přijít?
No nevím, neříká se tomu náhodou šíření poplašné zprávy? :-D ale je pravda, že by to mohlo přilákat spoooooustu hlasujících :-)</HTML>
Takže pořádná propagace, jo? Na a jak ji chcete provést. Z vlastí zkušenosti vím, že lidi na banery moc neklikají...
Thalia:
"No nevím, neříká se tomu náhodou šíření poplašné zprávy?"
To ne. Poplašná zpráva by byla něco ve stylu "Nežerte jogurty Dobrá máma, jsou otrávené", tohle bych viděl spíš na takovou malou lež sloužící účelu ;)

Quinix:
"Z vlastí zkušenosti vím, že lidi na banery moc neklikají..."
máš pravdu, taky neklikám :) Tak jediné co mě napadá, tak věnovat pro vítězný web a pro náhodně vylosovaného hlasujícího nějakou cenu... (je mi jasný, že se někdo zeptáte, kdo ty ceny bude sponzorovat. Předem říkám, že nevím)
<HTML>2Tom: aneb účel světí prostředky :-) ;-)
>>Předem říkám, že nevím
Tak tady jsem čekala "Předem říkám, že já ne" :-D</HTML>