--->>>Návrh na vylepšení<<<---

Ahoj,
chtěl bych také napsat jeden návrh na vylepšení. Jde jenom o banální technickou věc spojenou se správou webu.

Je to asi blbost, ale je to docela podstatné (teda alespoň pro mne). Jde o to, že v menu: (správa souborů- editace souboru) vyjede okno s html. To je dobré, jediné co mi trochu vadí je to, že když kliknu na "Uložit", tak se mi okno snaží zavřít. Bylo by asi lepší, že kdyby se kliklo na uložit, tak by se nic nezavíralo, ale okno by zůstalo v původní podobě. Jde hlavně o to, že třeba zkouším různé zdrojáky a nechce se mi to nahrávat přes FTP, protože to jsou třeba jenom dva řádky. Pak si musím po uložení opět otevírat nové okno, což se mi zdá komplikované.

PS: Jinak moc díky za funkčnost webu.
Mno,
tohle se přímo netýká toho co psal kolega, ale možná to "potěší" admina. Je to dobrá blbůstka. Pokud se chcete zbavit proužkové reklamy, stačí udělat první index.htm přes rámce, automat sice reklamu k tomuto indexu připojí, ale na stránkách se již nezobrazí. Mno a návrh řešení: pokud by automat narazil na zjevné rámce v indexu, ať vytvoří třebas iframe, nebo něco takovýho..nahoře bude již zmiňovaná reklama a dole samotný index.htm, pokud je to teda možný. Mno a pokud ne, tak mně to vadit nebude :o)))
Jinak moc děkuji ADMINOVI za obnovu dat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(seš fakt machr)
Venca: mno s tim ukryvanim reklamy .. nebylo nahodou v podminkach napsano, ze ma bejt viditelna ? :]

SMK: ja delam i ty nejmensi zmeny prez ftp :] .. je to rychlejsi nez cekat na nejaky web rozhrani a imho taky bezpecnejsi .. kdyz se ti treba prez webovksy rozhrani nepovede ulozeni .. tak to cely muzes psat znova a doufat ze se ti to tentokrat ulozi, ale kdyz nastane naka chyba pri ukladani prez ftp, tak akorat zmacknes znova F5 (teda pokud to delas Total Commandrem) a je to :]