Je to proti podmínkám WZ?

Když chci dát odkaz např. na fotky, které jsou na jiné stránce je to proti podmínkám WZ ?Jsou to stránky který obsahujou jen ty fotky a nic jinýho.
Předem díky za odpověď.
Pokud jsou ty fotky tvoje, ty stranky jsou umisteny na webzdarma a jejim majitelem jsi ty, tak se to muze povazovat za porusovani pravidel (spojovani uctu).
Pokud jsou fotky tvoje, ale jsou umisteny mimo webzdarma, tak je klidne pouzij. Pravidla neporusis.
No a pokud fotky nejsou tvoje, tak jen se souhlasem autora tech fotek. Bez souhlasu by pak slo o porusovani autorskych prav a to je zavazne porusovani pravidel.
jj mas pravdu a vyvracet to nebudu, ale - na to ze to porosujes by taky musel nekdo prijit, zeo? A pochybuju ze na to nekdo prijde - z WZ na 99% ne a autor tech fotek na 98,99% taky ne!
Hmm tak to je dobrý no.Fotky ze stranky na kterou bych chtěl odkazovat vlastnim z 70% já a jsou na WZ.
I kdyby to někdo zjštoval komu to patří tak by to mohl zjistit pouze podle IP.
Stránka je kámoše ze školy a ten se loguje ze stejnýho IP jako já.Vlastně se z něj loguje celá škola.Tak fakt nevim.Doufám že mi za to nesmáznou stránky :-(
Takhle. Ja zde uvadim fakta z pohledu admina.
Realne je to tak, ze si lidi delaj co chteji a nikdo nic nerika. Klidne si stahuji cizi obrazky a davaji si je na vlastni stranky a nikdo je za to netresta.

2losos: Ono jde jeste o to kdo je skutecnym vlastnikem te stranky (ten kdo se registroval). Jestli se registroval tvuj kamos, tak v tom pripade jde v podstate o druhou variantu. Ty se odkazujes na kamosovu stranku, nikoli na svoji a to uz neni poruseni. Jestli ses registroval ty, tak plati prvni varianta. Ale zalezi na adminech jak si te budou vsimat. Takze je to riziko.
Odkazování na fotky na cizím webu je sice možná podle pravidel možné (nevím), ale je to hodně nepraktické, protože musíš všechny cesty psát absolutně. Znám lidi, co tohle udělali, pak ten druhý web museli přestěhovat, a trávili večery přepisováním adres v tom prvním webu (poradil jsem jim že v PSPadu to budou mít hned).