Řikám to nerad, ale pořád to nefunguje :-(
Už jsem zkoušel ÚPLNĚ všechno co ste mi poradili a ho... se stalo :-((((
Tlacitko prochazet a posuvnik sou porad zedy a neaktivni!
Můžeš ještě zkusit vyhledat obecně všechny klíče "Policies" v registrech.
Už nahoře jsem ti zkoušel poradit - zkus online scan od pandasoftware. Trvá to sice delší dobu, ale proleze ti celý PC.
Pokud ani to nezabere - ještě je možnost použít funkci obnovení systému - pokud máš XP - a vrátit se před inkriminovaný den.
spook>> právě že zkusil... rok sem žil v domění že je to super věc... pohoda... pak jsem si jen tak z prdele projel compa NODem a nahlásilo mi to 342 virů... Já bych neargumentoval tim že ze dva roky nic nezahlásil...
To s tim Panda softwarem - celkem hezky, mozna to i funguje, ale kdyz to dokonci test tak netusim co mam dat - kdyz zmacknu to (jediny) tlacitko tak se vypne vokno... hmmm ale jinak hezky :-)
Pokud jsi nechal test proběhnout do konce, tak jsi tam měl seznam nalezených "škůdců", který se dal uložit. Jinak program tyto infekce automaticky "desinfikuje" a výsledek scanu (odstraněných i neodstraněných) ti zobrazí k nahlédnutí a uložení.
2MyFLower: mel jsem podobnej problem a nejak jsem ho vyresil... jen si nemuzu zaboha vzpomenout jak... vim, ze se to objevilo vzdycky po instalaci WinXP SP1. Mam pocit, ze jsem tu hlasku (vyskakovalo mi informacni dialogovy okno, pripadne bublina,ze muj pocitac je napaden a ze mam navstivit nejakou url atd.) nechal hledat v Googlu (pripadne na strankach AVG-nejsem si jist) a nakonec jsem nasel jednoucelovej antivirovej programek urcenej presne na tohohle smejda. Tak to zkus, az se ti zase naka hlaska objevi, nezapomen si ji opsat...