Já neviděla konec :) No, vlastně ani začátek... prostě viděla jsem kousek a zbytek jsem si domyslela :)
Mně naprosto stačí, že se zase projevila moje teorie spiknutí :)))
Teorie spiknutí se sice projevila, ale nic neprokázala - ani nevyvrátila, takže platí status quo :-))
<HTML>Laura: Nezpusobuji ti ty tve spiknuti problemy v manzelstvi?</HTML>
Tohle je hodně stará teorie, a myslím že už byla dostatečně vyvrácená, nevím proč to zas dávali v televizi.
Ta vlajka je naprosto jasná. Ano, není tam vítr, ale proč by proboha nemohla vlajka vlát? Viděl jsem nedávno záběr kde tu vlajku zapichovali do země a potom co dal ruce pryč se opravdu vlajka třepotala. No a co jako měla jiného dělat? To je normální látka s drátem v horní části. Není to pevná deska. Takže když ji astronaut zapíchl do země (do Měsíce) a přitom s ní hýbal, tak se asi setrvačností hýbala ještě potom ne? Nechápu lidi co můžou s takovým rádoby inteligentním argumentem jít před kameru. "Jo já jsem na to přišel, nachytal jsem je, jsem inteligentnější než oni - na Měsící není vítr, vlajka nemůže vlát!". Vždyť je to kravina.
Jinak ty hvězdy taky nějak vysvětlili, nepamatuju si čím, ale tuším že to souviselo se Sluncem které slabou záři hvězd překrylo.
A ty stopy, tam nevím přesně o co šlo, vysvětlení té kauzy (protiargumenty) jsem slyšel už hodně dávno takže nepamatuju.
Otázka ovšem je, proč by v tom případě vůbec někdo vyvracel tyto tzv. "nové teorie", když by vlastně nemusel a všechno by bylo tak jasné, jak tvrdí.
Skutečnost je taková, že technika v té době byla na takové úrovni, že by podobný "podvrh" byl technicky proveditelný - tak proč o tom trošku "nepodiskutovat"? :-))
Ostatně Laura hned v úvodu píše, že je tady nějak "mrtvo"...
jo, taky sem čet že celý to bylo nafejkovaný a přímej rádiovej přenos byl opožděnej o pár minut aby amíci stíhali cenzorovat "nevhodné" pasáže šumem... prej že Armstrong byl v šoku, protože na tý straně kde přistáli bylo v řadě srovnanejch snad 20 věciček tvaru vajíčka co na ně koukali :))
no kdyz na me s touhle teorii vcera vyrukoval nas profesor tak jsem se hadal, ale to, ze se to objevi i tady a jeste se dozvym ze to davaly na ct2, asi nerozdejcham.
Vlajka imho dostatecne a hlavne logicky vysvetlena Tomem.
Hvezdy - no co dodat. Zkuste se kouknout na nocni oblohu ve meste a nekde na samote.(nebo jinak, ve den taky nevidite pouhym okem hvezdy ne?) navic tehdejsi moznosti fotaku a kamer:))))
Uz si moc nepamutuju co se tady resilo ohledne, mesicniho prachu, ale vsechno je vysvetlitelne. Je to proste "velmi jemny" pisek, kteremu navic chybela koroze(takze je velmi ostry). Kdyz se tento prach zvedne, tak mu proste trva dyl(kvuli gravitaci) nez se zase usadi. navic vsichni navstevnici mesice meli po navratu diky tomuto prachu dychaci problemy
me, proste o tomhle spiknuti nikdo nepresvedci. a jestli vas jo, tak vas muzu odkazat na forum kde vam to vyvratej.;-))
mmch: tech teorii, ze amstrong potkal na mesici mimozemstany, je vic
>>> navic vsichni navstevnici mesice meli po navratu diky tomuto prachu dychaci problemy
Oni tam chodili na Adama? :-)))
Já měl zato, že tam chodili ve vzduchotěsných skafandrech...
:-DD
na skafandr se chytal mesicni prach kterej si pak astronauti pritahli s sebou do lunarniho modulu, kde uz sakfnadr nebyl treba.
Aha - a tam skafandr bezohledně vyprášili (bez ohledu na kontaminaci) a vesele si dýchali do dlaní cestou na Zemi, kde dostali důchod na zaprášené plíce, jako horníci.
http://www.21stoleti.cz/view.php?cisloclanku=2005052004
:-/
uz nemam sili a uz vubec nemam vedomosti abych nekoho presvedcoval(ja osobne jsem presvedcenej o pravosti projektu Apollo)
kdo chce prorazit s teorii spikniti (o pristani na Mesici) tak at to zkusi tady: http://www.kosmo.cz/modules.php?op=modload&name=XForum&file=viewthread&page=1&tid=664#pid15192
mmch, do tohohle fora prispiva i Antoní Vítek(zminovany v predchozim clanku) a jini(u nnas nejznamejsi) publiciste
ehm, splet jsem se v odkazu. konkretne(ikdyz se odklonili od tematu) se to resi tady: http://www.kosmo.cz/modules.php?op=modload&name=XForum&file=viewthread&page=1&tid=817#pid15417
No, vidíte to. To je sice všecko hezký, ale já mám pořád (přes to všechno) takovej zvláštní pocit, že tam nebyli :)
Natáčení v nevadský poušti totiž přece jenom vyjde o něco levnějc, ne? :D
Richard: Né, proč? :)
Nebyli tam určitě - copak tě o tom tohle téma nepřesvědčilo? :-)
Ještě levněji to vyšlo v nějaké poušti nějaké zemi "třetího" světa. Afganistán? Irák?
Samozřejmně, jak by vás to taky nemohlo nepřesvědčit......aneb kdo chce bíti psa, hůl si vždycky najde ;o)
Aneb "Vrtěti psem" a pak mi řikejte, že to neni spiknutí...! :)
A to víte proč američani postavily Groom Lake (Area 51)?
Aby během studený války sváděla všechny sovětský špionážní družice a tím tak znemožnila sovětům sledovat to podstatný.
Řekněte sami...
Kdyby jste chtěly utajit nějaké místo tak, aby nebudilo pozornost, tak by jste určitě poblíž nepořádaly jaderné ohňostroje na místní střelnici, nacházející se v bezprostřední blízkosti základny.
Co z toho plyne?
Ať je pravda o Area 51 nebo projektu Apollo jakákoliv, tak vy se jí na 100% nikdy nedozvíte.
V tomhle jsou Amíci machři.
tak jsem se konecne kouknul na dokument: "Pravda o přistání na Měsíci"
a musim popravde rict, ze se ani nedivim ze by to nekoho mohlo presvedcit o velkem spiknuti. ale zarazilo me, ze ten dokument, nepresvedcil nektery lidi na tomhle foru a pravosti projektu Apollo.:-(((((
jo a nejsem si jistej, ze by to spiknuti vyslo zas tak levne. kdyz zapocteme veskere pristroje, ktere prokazatelne vyrobene byly, zaplaceni temer 400000 lidi(tak aby v zivote nepromluvili) a udrzovani druzice blizko geostacionarni drahy, tak aby symulovala vysílání z Apolla(a zmatli tak cccp).
spook: Hlavně by mě zajímalo, jak by vysvětlili to, že až do dneška komunikuje ta jedna observatoř laserem se zařízením, které tam kosmonauti nechali při jejich prvním přistání :o)
jj, pokud si dobre vzpominam, tak na tohle tema odpurci programu nikdy nereagovali( nebo tak nejak:))
prave jsem dokoukal dokument "Pravda o 11. září":-))...
a ani se Laure nedivim(teda jestli to videla taky), za zalozila: http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=4&i=33621&t=32523 . Jsou tam sice zajimave myslenkove pochody nekterych lidi, ale i tak si myslim, ze na tom bude pravdy, asi joko s tim Mesicem.