Nej Webzdarmí Web 2005

Však to stačí, když uvidím, že se o jedno zvýšil, tak vím, že se můj hlas přičetl :-)
hoj lidi zdravim vsechny :-) hele nemate nejakou radu jak dlouho cekat nebo co delat aby se zvetsila navstevnost svych stranek? www.jediacademyfiles.wz.cz info: muzete si tu stahnout co chcecete ohledne SW, elektro.. SW kniha, info ohre ,dema a mnt mesice a i vtipy tu jsou pls rady :-)
hoj lidi zdravim vsechny :-) hele nemate nejakou radu jak dlouho cekat nebo co delat aby se zvetsila navstevnost svych stranek? www.jediacademyfiles.wz.cz info: muzete si tu stahnout co chcecete ohledne SW, elektro.. SW kniha, info ohre ,dema a mnt mesice a i vtipy tu jsou pls rady :-)
blbecku
No, já nevím jak vy, ale já hlasuju pro cipina ;)
Technicky je daleko přede mnou. Až já udělám takovej web, budu na vrcholu blaha...
No, já nevím jak ostatní, ale já pro cipina nehlasovala ;-)
2Laura: imho na vrcholu blaha můžeš být už teď...
souhlasím plně s Thalií
No, co se týče aktuálního kola, tak zatim je to jen o hlas, a mě osobně výsledek trochu překvapuje. :)
Vy jste zešíleli? Lidi, neblázněte! Nechtějte, abych se jala dopodrobna srovnávat kód obou webů! (vytřeštěný smajlík)
Laura: Nešílej! Jak můžeš vědět, kterýmu webu fandim...
Však to patřilo k šílenství Thalie a knorka :)
Já se cítím zcela normálně ;-). Prostě jsem si vybrala, co se mi líbilo víc. No dobře, pokud hledáš rozdíly či chyby, mohla bys používat míň br, ale já nehodlám svůj názor měnit. Tvůj web mi přijde příjemnější, teplejší. Imho si první místo zaslouží oba, ovšem každý v jiné kategirii webů. Je-li to ale takhle smíchané... ;-)
To ale není jenom o tom. Když na to koukneš detailně, zjistíš, s jakejma vychytávkama si cipino vyhrál, zatimco já tam nabušila co nejjednodušší kód, pak si "trochu" hrála s CSS a šmitec. :) No, ale i tak jsem samozřejmě tvým názorem polichocena, to je bez debat! :)
Já vím, že si s tím vyhrál, taky jsem do zdroje koukala (kdo by se nekouk, že ;-) ). A vidíš, ty sis s tím, jak říkáš, takovou práci nedala, a přesto seš ve finále a máš své příznivce. Takže můžeš být spokojená a na vrcholu blaha ;-)
No, takhle - já s tím práci měla, když se vezme v potaz, že jsem se na tom učila za pochodu od úplných základů xhtml, css a i trochu php. Ale teď s odstupem vidím, co by se ještě všechno dalo vylepšovat, jenže to by se musel překopat celej kód a to - vzhledem k těm pracnejm css, který jsou šitý na míru tý stávající stavbě stránky - se mi nechce :-/ Takže tak :)
kdy už tam budou vysledky? :P
aaa, sorry, ja na to uplne zapomnel, ocekavejte do 15 minut ;)
jasne...
Tak a je to ;-)
Cecílie zaslouženě ;) ...
kdy začne NWW 2006?
brzo (to je asi nejpřesnější údaj, který můžu poskytnout :)

ještě není úplně dotažený systém a jelikož poslední dobou absolutně nestíhám, tak vážně nevim...
gratuluju Lauro|Cecilie, ikdyz s velkym opozdennim(ale driv jsem to nestih...)

a priste vic sebevedomy - muzes si to dovolit;)
COŽE?! Já mám asi vlčí mlhu, tohle je strašněj omyl! Nejsem lepší než cipino, tak jak se tohle mohlo stát? Mně z toho příšernýho šoku uplně buší srdce! :)
Jinak samozřejmě děkuju za ten jeden (slovy jeden) rozhodující hlas (patrně někoho, kdo se překoukl) navíc a knorkovi a Thalii za jejich dva (slovy dva) zbývající :) Ale stejně to nechápu... Každopádně hlasovat víc lidí, dopadlo by to zcela jistě naprosto jinak :) Páni, já si snad musím na ten šok dát panáka... :)
Laura: Ten rozhodující hlas si dostala 2006-02-06 17:58:58 od osoby s nickem wejrostek (ještě je u toho komentář "jo...") :-)