To si snad dlaáte srandu, že z 56 registrovaných hlasují 4 lidi?
no jo no, nezbedové nezbední....:-)
A já se zdržuju hlasování :) Ale jen tak mezi námi... blahapet! Do toho!
No, přece nebudu jak malý děcko a dávat bod svejm stránkám. Jestli mají zvítězit, tak ať zvítězí spravedlivě.
Qunix:
Poslal jsem ti na mail chybu, kterou jsem odhalil na nww.webzdarma.cz
kdy bude Nej Webzdarmí Web 2006?
pravděpodobně v roce 2006:-)
začne to:
jaro?léto?podzim?1. zima?2. zima?
Začne to brzo, tak Duben, Květen...
blahapet: Dik, opraveno
dík, a ty ses neco vic na wz.cz
nww neni prorjektem wz.cz, ale Quinixe
Začal s tim ale Garofano a já se jenom přiživuju na jeho úspěchu :) (a mam s tim furu prace...)
ty vozku ja te obdivuji sam udelat takovy stranky atd. to ti muselo zabrat času
halda: To je jako na mě?
pepe: Dík ;-)
Nějak na to zase kašlete :-) chápu že sou svátky, ale stejně. Hlasovat se musí! ;-)
Přiznávááááám :-), že jsem na nww o svátcích úplně zapomněla a tudíž jedno kolo vynechala. Ale už jsem se polepšila ;-)
Tak, vzhledem k tomu, že se nám NWW pomalu blíží ke konci, tak tady je program na poslední tři kola:
Příští týden je semifinále, utkají se 4 weby, vítězové postoupí do finále, poražení se v dalším týdnu utkají o třetí místo.
Finále bude od 6.2.2006 do 18 hodin 11.2.2006. Vyhlášení výsledků bude v 19h (doufám...)
U souboje o třetí místo a ve finále se nebudou zobrazovat průběžná výsledky ani komentáře, aby to bylo trošku napínavější ;)
A samozřejmě nezapomeňte hlasovat.
Tak už jsou známy dvojice do posledních dvou kol. Hlasujte, už ani komentáře nejsou povinné ;)
tak jsem hlasoval ale nevidím počet hlasů, kdo kolik má, to je schválně?
Autor: Quinix (nww.webzdarma.cz)
Datum: 21. 01. 2006 13:06
...
U souboje o třetí místo a ve finále se nebudou zobrazovat průběžná výsledky ani komentáře, aby to bylo trošku napínavější ;)
...
;)
No mně spíš vadí, že se mi nezobrazilo něco jako Váš hlas byl přijat, takže nevím, jestli se můj hlas někam přičetl nebo ne.
Thalia: tohle konkretne se mi tam delat nechce, tak alespon celkovy pocet hlasu. ;)