no ja jsem si do ted myslel, ze ten komentar je nepovinnej.(ale nechapu ze jsem si nevsim toho: (min. 10 slov))
a s tou pameti, jsem to myslel trosku jinak. ze kdyz by se nepodarilo hlasovani tak by si formular pamatoval co uzivatel zadal.(cookies bych do toho netahal;-)
reakce na komentář v hlasování na nww:
spook: no už to není vlastní práce, ten web prodělal dost změn, a skončil na wordpressu no :) taky jsem ho chtěl přenechat, povedlo se, ale mýmu následníkovi se kazi komp, a tak přidávám víc já než on, jinak se střídáme v přidávání... do NWW jsem šel akorat s obsahem, ted jsem si změnil logo, ktery neni nic extra ale stačí :))
proč tam nikde není jak dopadli předchozí souboje?
quinix: tak to je fajn
teď už je jen škoda že hlasuje tak málo lidí i když je nás podstatně více přihlášených......
Tak co udělat třeba takovou malou "reklamu" a rozhodit tenhle thread do ostatních sekcí?
Admini by ho smázli IMHO.
No hlavně stejně můžou hlasovat jen ti co se účastní, těch je 36 a hlasuje pokaždé 6-10 lidí což je dost málo. Tady reklama nepomůže, tady je holt vidět že někteří z přihlášených nemají moc zájem se aktivně zapojit...
36 + ti co mají hlasovací právo;-)
ted me napadlo(ale Quinixovi by to pridelalo trosku vic práce), ze by nam o novych soubojich daval vedet mailem. napr ja, jsem prez tejden na skole a na netu si akorat tak stihnu zkontrolavat parkrat maila. proto se klidne stane ze na nejaky souboj zapomenu.
Já jsem teď hlasovat mohl, ale nechtělo se mi přidávat hlas pro jsinteriery.wz.cz, když jsem jejich autor.
Quinix:
Vůbec by mě zajímalo, jakým systémem vybíráš soupeře? Náhodně? Za sebou podle ID v databázi IMHO ne.
spook: Pod novinkami na titulní straně najdeš odkaz na RSS
knorek: 36 + 15 lidí s hlasovacím právem (ještě je 5 volných)
blahapet: Ano, náhodně. Pokud by to někoho zajímalo, kdo s kým a kdy, tak to tam můžu dát.
tak se omlouvam, to rss jsem prehlid...;-)
Quinix:
Takovej rozpis do budoucna kdo a s kým by si opravdu mohl udělat.
blahapet: http://quinix.wz.cz/item/30-rozpis-souboju-webu-v-nww-2005.page
Už jsem ti to psal tam do komentářů, že soubor PDF je nedostupný. Máš v HREF závorku - oprav si to.
Dobrý, už jsem pochopil URL:
http://nww.webzdarma.cz/data/souboje.pdf
Ahoj!:) Taky jsem se chtěla zapojit do hlasování, ale žádné ID se na stránce neobjevilo, ani mi nepřišlo...:(
Elis: Bylo vypsané hned po registraci na stránce. Jestli ho nemáš, pošli mi na mail tvou IP, za které ses registrovala, a já ti ho pošlu.
Jak tak koukám na registrované nicky, tak v poslední době se pár lidí reglo, ale hlasy od nich nevidím.... (např. Michael Le, knorek, MaiChl.....)
Jak už si na nww možná někdo přečetl, hvezdnabrana byla diskvalifikovaná a dál postupuje mb.
Zrovna jsem se koukala na nww a nejsou v tom náhodou zmatky? http://nww.webzdarma.cz/index.php?page=hlasovani hlasovali čtyři, přesto má torra 6 hlasů a mb má nového soupeře a čtyři hlasy ze souboje s hvezdnabrana?
Quinix & Thalia:
O to snad by ani nešlo, ale jak si k tomu přijde majitel stránek free.mysteria.cz, které jsou navrženy místo disvalifikovaných hvezdnabrana.webz.cz? Nic proti, ale mít teď 0 bodů, když zítra o půlnoci končí hlasování, to by se mi teda nelíbilo. Nehledě na to že kdyby tam free.mysteria.cz byla od začátku, hlasování by IMHO dopadlo úplně jinak.
2blahapet: no vždyť právě na tohle jsem se ptala. Čekala jsem, že tam bude jen jeden souboj a ejhle, ony jsou tam dva, z nichž jeden se mi zdál nesmyslný a proto jsem sem napsala svůj předchozí příspěvek... Imho bude nejlepší, když mb prostě postoupí a free bude mít jiného soupeře pro první kolo.
Taky si myslím.
Quinix: Doufám, že to napravíš.