>>btw byl by zájem o "hlasovací právo"? tzn. že byste mohli hlasovat i když nechcete soutěžit, nebo nemáte web na wz..
no jestli to jde, tak bych ho chtel a chtel bych zaroven odhlasit svuj "webik"
Elendil: Napiš mi na mail svou IP. ze které se registroval.
spook: Je to v plánu....
Ještě dodám, že v tom hlasování, co právě teď běží, žádné user_id nepotřebujete. Tak hlasujte :)
no, taky jsem chtěl zkusit zahlasovat, ale ono to fakt vyžaduje ten kód, no nic, nechal jsem ho někde doma, tak asi až tak za týden..
Béé :(( já bych docela chtěl hlasovat, i když už nemám web na wz :-/.
JR: V tomhle hlasování ten kod nepotřebuješ. To políčko tam je, ale neaktivní...
"Hlasovacích práv" bude omezený počet, předpokládám max. 20-50. Ve středu by se to tam mělo objevit.
Quinix:
Nazdárek. Může jeden soutěžící přihlásit více svých stránek? Já už jsem teda tak učinil.
Tak jsem to taky vyzkoušela a o hlasovací právo bych pak měla též zájem. Počkám do středy a uvidíme ;-)
blahapet: Vidim, a nic proti tomu nemam
Thalia: bude, bude ;-)
Tak už to tam máte :-) V případě velkého zájmu možná zvýším počet. ;)
# 2005-09-24 - www.seznam.cz - Seznam.cz a.s.
# 2005-09-24 - www.centrum.cz - NetCentrum
:-DDDD
spook: Jj, časem to zmizí :)
Tak koukám, že se přihlásil i WZ.cz :-)
2005-09-29 - www.webzdarma.cz - Čekit s.r.o.
Jen by mě zajímalo, jestli si někdo náhodou nedělá prdel......
Imho je cela tahle soutez prdel ... resp volovina
Nemusíš říkat všechno, co si myslíš. Jednou někomu zbytečně vženeš slzy do očí.
23k je dneska zlej, neberte ho vážně :)
Já ho vážně neberu, vím, že je v jádru hodnej (aspoň, když potřebuje pomoc :)
Quinix: pls smaž mě (skkadan-9trida.unas.cz - pepe) díky. nemam web, tak je zbytecne ebych tam byl. dík
>>>>Omlouvám se, ale omylem jsem smazal všechny soubory a nevim, kde mam zalohu :(
:-)to musi nasrat
tak trochu by me zajimalo jakym omylem to mohlo asi bejt?
ja to smazal uz asi vcera, ale vubec si to nepamatuju, vcera byl dobre jden to jediny vim, ale ze bych neco mazal to uz ne.. taky mohlo jit o pomstu
Quinix: beru z5, nasel jsem zalohu, sice neni na ni vsechno, ale je toho dost, takze zustavam v soutezi! diky a sorry za zmatky
pepe: Já si toho ani nevšim.... ;)
Quinix: njn, pac ty na ten web nechodis :) ale pul dne sem hledal zalohu
Tak trochu jsem nepochopil jednu věc... Máš tam ty přihlášený weby.... Potom tam je hlasování a tam je napsáno- hlasování ukončeno... A kde jsou výsledky?
MyFlower: To se týká zkoušky centrum.cz x seznam.cz
pepe: Já myslel, že sem si toho nevšim tady na foru... :)