Váš známý astronom už mě celkem se..

VzA, podadil iframy... NO... nic...
23k, ja tady, ja jsem jeste dite! je mi 9 let! Mamiii at me nezlobiiiii....
2Sojkovec> dik za uprasneni. No abych pravdu rek, tak jsem je jeste cele necetl a vetsinu veci nechapu ale snazim se porozumet.

2VzA>mno, ja netvrdil ze jsme bezprostredne v ohrozeni, ale tohle beru za velmi lamerske odboceni(ovsem z me strany), takze srry:-))

k tem detem:
no doufam ze jsem na to jeste nezapomel - obcas si tak pripadam a aspon si prodluzuju uz tak dost kratky mladi:-(((
ja nechci bejt dospělej... všechna ta zodpovědnost a vubec... sem pochopil proč lidi chtěj zas vrátit svoje mládí :D
Jojo... bejt dite, co bych za to dal... zadny starosti, radost z volovin i bez drog...
4spook>>>>13) právě že teď jde o dobrou pověst
na netu? s prezdivkou Váš známý Astronom? zmenis nicka, prestanes psat tyhle nesmysli a zapres svuj soucasny web a za rok si nikdo na VzA nevzpomene

joo, to znaaam:) (pokud nekdo nevi, sem byl ta lama Columbo)

no, dospelej bych nechtel bejt ale zplnoletit by se siklo;) (i kdyz to nejde, bo mi tahne teprve na 13nact) Toz to je docela dobra vec, ale nebudu zde psat duvody (neni to nic "prasackyho", coz by napadlo samozrejme myho bratra:D)
taky si povzdechnu. Mládí končí nutnosti pravidelných splátek (bydlení, strava, energie, dluhy...)
Ale je mi furt 9, takže jsem furt děcko.