IE 7.

Jinak ještě další:
Zmiňované scrollbary, nejdou tam barvy jako lightblue atd.
Je toho o hodně víc...
Navíc v mozille firefox vypadá seznam jinak jak v IE. úplně divně..
Nevím, jak ve ff, ale v opeře barvné scrollbary jdou, ale většinou tuto funkci vypínám, nemám moc rád, když mi webová stránky přebíjí grafiku systémových prvků....
Těch kódůje ještě o hodně víc, ale to už tady nebudu dávat.... to by už tohle fórum nikdo nepřečetl....
jen jsem to přelít, ale víš proč nefunguje? zkus hádat.... :D

lightblue? co to je za barvu? psát v hexa ne?

čteš to vůbec? nebudu přece dělat něco co je sice možná fajn, ale odporuje to normám? nakonec bude každej dělat svoje standardy a bude v tom takovej bordel... zatim to jakž takž funguje ale jen proto že Ie má 80procent...
Vypněte prosím někdo Astronomovi internet, děkuji.
Marku ale je tu něco divného.
Jaktože NN byl cool a pokrokový když zaváděl nové věci v té době ještě mimo W3C a IE když zavede nové věci tak zneužívá monopolu?
jj o řádek níž ale je:
"(bez komentáře, zda je to dobře či špatně)"
na to, jak je to tady dlouhy, jsem se teda moc nepobavil... i kdyz par usmevnych okamziku se naslo ;-)
astronom: pokud ti jde o to tady lidi pobavit, tak se ti to jakztakz dari. pokud ti jde o cokoliv jineho (nevim teda o co), tak to uz je podstatne horsi
Astronome astronome...
zalez, študuj, uč se, čti, chápej, zkoumej, zkoušej, testuj... a šoupej nohama když se baví dospělí...
Windows posuzuješ podle jejich xichtu, protože dál nevidíš. Explorer posuzuješ podle toho, že je na něm hezký, že nedodržuje obecně platný standardy a vymejšlí si vlastní.

Chápej, že tady z tebe mají všichni bžundu, až je mi tě líto.
ty jo! Já jsem si nainstaloval mozillu firefox a mý stránky vní vypadaj úplně jinak, než mají! Ani tem scrollbar to nezakázalo! A pozadí jsou useknutý...
jistě. Protože tvoje stránky nejsou správně udělané. Standardy html a css jsou dané, a IE je nedodržuje správně. FF taky ne naprosto ve všem, ale rozhodně se ke správné interpretaci blíží daleko, daleko víc, než IE.

Správně udělané stránky budou ve FF vypadat tak, jak mají. Pokud v IE budou vypadat jinak, musí se pro něj speciálně něco obejít, udělat jinak, nebo dokonce udělat speciální styl, který počítá s nestandardním chováním IE.

Když si projdeš CSS na jakpsatweb.cz, tak málokdy najdeš "nepodporuje", popř. poznámky o tom, jak divně se to přitom chová, u FF, ale dost často u IE.
namátkou
http://www.jakpsatweb.cz/css/height.html
http://www.jakpsatweb.cz/css/width.html
http://www.jakpsatweb.cz/css/padding.html
http://www.jakpsatweb.cz/css/min-height.html
http://www.jakpsatweb.cz/css/border-width.html
atd. atd.
a to, že naopak podporuje nestandardní hodnoty (např. u cursoru, scrollbaru) imho není jeho plus, ale naopak.
"jsem si nainstaloval mozillu firefox" - teď přesně vidíš proč stejně musíš mít nainstalováno víc prohlížečů - pro konrolu... pro další verze svých stránek se podívej třeba přes operu, safari...

btw: k porovnávání windows tak jak si to dělal ty: stáhni si nový skin do ff a budeš mít zbrusu nový prohlížeč... :D
>> ty jo! Já jsem si nainstaloval mozillu firefox a mý stránky vní vypadaj úplně jinak, než mají! Ani tem scrollbar to nezakázalo! A pozadí jsou useknutý...

Jistě, vypadají úplně jinak než jsi ty zamýšlel. Jenže vypadají správně. Vypadají přesně tak, jak HTML kód který jsi napsal vypadat má.

Když budeš mít na očích brýle se žlutými sklíčky a nakreslíš obraz, taky bude vypadat tak jak chceš. Jenže když se pak na něj podíváš bez těch barevných brýlí, najednou budou zelené plochy modré. Tudíž budou jiné než jsi zamýšlel, ale budou "zobrazeny" správně.

Bez brýlí budou barvy zobrazeny správně, s brýlemi tak jak jsi chtěl ty.
Ve Firefoxu se tvé stránky zobrazí správně, v IE tak jak jsi chtěl ty.
Doplním Toma: to ale v žádném případě neznamená, že nemůžeš udělat stránky, které budou vypadat stejně (jak jsi chtěl) ve FF i v IE ;-)
chjo... to je na hovno..
hlavne tvuj problem sou javascripty. si myslíš že když jich nacpeš na svůj web co nejvíc, tak zakrejou ten zbyteček html a bude to "vypadat" že tvuj web je dobrej, jako že podivejte, já rozumim JS a mám jich tam stovky, heč... kdybych sundal z tvýho kódu všechny JS tak mám bílou stránku (možná je to lepší).

já umim psát html a css a sem schpnej udělat web za jeden den čistýho času i s designem. možná ti to někdy dojde, ale tvorba webu se dělí na několik částí, jako návrh designu, rozsekání, poskládání v CSS, dodělaní první vzorový stránky (indexu), pak i RS jesli je to potřeba, rozházení souborů do struktury webu jaká ma bejt a nakonec doplnění obsahu a vychytání IE bugů. nejde jenom o to naházet nejvíc JS, obrázek kočky a adios mám web
hezky receno
já nemachruju s JS! Ale je to s tím lepší.
machruješ.... web bez funkčního javascriptu musí vypadat téměř stejně jak s. ale rozhodně musí všechno fungovat...
šak taky funguje! Krom popisků..
Heh, už dlouho jsem nic podobného nečetl.
Astronome, nevím jak to napsat, nechci, aby to tu vyznívalo jako nějaké útoky nebo co. Ale:
- zkus si to sám. Rozdíly mezi prohlížeči, OS a pod. To je nejlepší.
- když děláš stránky a chceš aby je přečetli všichni, tak to prostě v jiných prohlížečích testovat musíš, jak jsi sám prohlásil, ve FF to vypadá úplně jinak! I když odhlídneš od norem, prostě jsou lidi, co IE nepoužívají. Ať jim to máš zazlé nebo ne. Prostě to tak je. Navíc jako tvůrce webových stránek to chce nějaké zkušenosti. Ty zatím evidentně nemáš, ale jinak jak prací a konfrontací s okolím je nezískáš, takže vytrvej a nenech se odradit.
- nikdo tě nemůže nutit používat jiný prohlížeč. Ale, co když dojdeš někam, kde nic takového jako IE nebude? Co když se dostaneš na školu, kde budou třeba jenom X terminály napojené třeba na HP-UX? Nic, tohle nemá cenu, tohle chce osobní zkušenost.
- heh rozdíl mezi XP a w98 je minimální... to je fak pecka... nic, to už tu někdo psal...

Bylo toho tady moc, tak na všechno neodpovím, ale, Astronome, tenhle kus webzdarmího fóra si okopíruj, vypal si ho na CD, dobře si ho schovej apodívej se na něj tak za 5 let. Pobavíš se. Nechci se ti smát, taky jsem kdysi něco takového razil a ten text se svými rozhořčenými názory jsem po několika letech našel a fakt jsem se bavil.
Tak jsem mel dnes moznost si tu "sedmicku" osahat a diky Bohu, ze finalni verze ma byt uplne o necem jinem (viz http://www.pixy.cz/pixylophone/2005_07_archiv.html#1122807241)... des bes!
@!#$ na druhú
Treba ne.