Bez internetu a PC (či jiného compu)?

Kyk:

16 hodin u PC? To bych měl puchejře na zadku, v očích písek jak po sváření. Taky jsem maniak, ale NIC se nemá přehánět.
no jako já většinou když sem doma a když bratr nemá nějaký šílená clanwary tak tam sedim od šesti do dvou do rána...
Ja som bol 2 tyzdne na brigade a bolo to v poho ..asi preto ze bolo tolko prace ze som nevedel ze daco ako pocitac existuje :( umyval som vzorkovniky laminatovych podlah a to bola praca z ktorej mi skoro siblo v hlave ale uz je koniec a hned co som zbadal svoje PC tak som bol normalny (viac-menej:)
kdyz je jinaci zabava, tak proc ne. Ale jakmile se zacnu nudit, tak to zacina bejt blby!
To snad ani nestrašte, to bych asi ani nepřežil. Z toho důvodu jsem si pořídil notebook, abych měl neustále spojení
Co se týče mobilu, tak po tom bych si nezastesk asi nikdy.
Ohledně PC ..
Mno, tak to už je horší. Byl jsem tejden ve Španělsku a jak to tu už někdo povídal, taky sem neváhal dát 3 Eura za hoďku v jedný netový kavárně..

No a teď jedu 14 dní na hudební tábor a to teda fakt nevim jak to přežiju :D
TO asi zase přepnu na muj mobil a budu do tý 212kb vnitřní paměti (Nokia 6310i) cpát nějaký kravský 30kbajtový middlety :D
Bajda - upozorňuju, že se ti tam nevejde ani jeden (do 26,5 kB paměti nedostaneš 30 kB middlet ani násilím) ;-)

Bez mobilu vydržím klidně, lidi na mě koukají jak na cvoka když jim řeknu kolik toho provolám (za několik let co mobil mám nějakých 40 Kč a to ještě velkou část když jsem ho jako nový zkoušel) a proesemeskuju. Na nabídku supervýhodného tarifu s nějakou stovkou volných SMS měsíčně a několika hodinami volání měsíčně jsem se jen rozesmál.
blahapet> taky ze je uz skoro mam :) zaridil sem se jako Jirik, a tak ted muzu cucet do klaves i v oblibenem baru, i kdyz takm prace konci po par hodinach... jinac mobil bych klidne nechal dom, kdyby mi pres nej nejel net.
Tom : To máš pravdu, paměti to má zatraceně málo :D