Soutěže na webu

Nesměj se, rušíš nás při diskuzi.
no jo.... ale nějaká normální pojebaná soutěž by se nenašla?!
Prosím soutěž bez jebájů ( akné )
Asik ne...co?
A protimluvy bys taky nemusel do svých příspěvků psát.

Udělej sérii těžkých hádanek (třeba jako já mám na svých stránkách tu obrazovou - http://nipal.wz.cz/hadanka1), nemusí být obrázkové, ale klidně jiného charakteru (a hlavně těžší) a pak odměňuj ty, kteří se doberou do konce. Hádanky můžou být třeba typu "uhodni heslo", "rozlušti šifru", "rozlož toto 50místné číslo na prvočinitele", "kam se poděla(la) sedmá rota"...
To se zasíláním bankovek není až tak hloupé.
"A probíhá losobání, kdo vyhrává.... á Božena Němcová, ta už je bohužel mrtvá, tak celá výhra propadá provozovateli..."

Druhé kolo:
"..... Bedřich Smetana........ ...... provozovateli.... "

Třetí kolo:
" .... svatý Václav (dvacetikoruna) .... ....provozovateli...."

No, nezní to špatně. Že bych to obšlehnul, dokud na to Astronom nemá autorské právo? :-D
A odměna?
Válím se smíchy po zemi!
Nípal, jako třeba:
"Rozlouskni heslo na modelových stránkách: www.nasa.gov" odměna, zajímavé informace.... :-D
A něco lepšího?Přece jenom, by se všichni dověděli mou adresu....
A co nějaká vředomostní soutěž?
hmm..... a co by vítěz dostal? Přes hubu?
Tak jako šlo by to, že jo... já neříkám že né... ale co bych jim za to dal?
Musí za to něco být? Při ZVS byla hodně velká odměna, když tě pochválili veřejně při nástupu, tak jaképak dary. V záklu dokonce psali něco o nejvyšší (nebo tak) poctě a byla tam zmiňovaná zástava (rozvinutá)... Oblíbený vtip "potřesení rukou u nastartované V3S".
Vidíš.. to mě zase nenapadlo....
Ale jak udělat, abych se o víslednu toho kvízu dověděl i já?
že by se tam ukázal kód, kterej by mi poslali?
..výsledku... cože? Jak dozvěděl? Však to budeš pořádat, ne? Tak budeš mít všechny informace... Nebo jak jsi to myslel.
Jako kvíz na netu....
No, když máš kvíz na netu, tak si ho asi psal nebo min. instaloval, takže info máš, ne?
e-e....
Kvíz v html přece jenom napíše alret s výsledkem, ale já o tom nemám ani páru, protože to žádnej soubor nevytvoří....
Jak bys to jako chtěl udělat?
PHP + MySQL, jak jinak.
Tak na to už teda potřebuju kód....
Mě ho nikdo neřek... jen mi dali odkaz na stránku, kde byl kvíz v js bo v čem... a říkali, že když budu šikovný, tak se mi podaří ten kvíz vystříhnout..... a šikovný sem byl.... tzn.
Přes PHP a MySQL(které vůbec neznám) to neumím...
Při troše zlé vůle stačí i to PHP. Nebo zkus něco hotového, třeba to poskládat z bluebordích anket.