používám Firefox 1.0.4 a mám ho instalovanej na disk E. Na disku C je jenom systém (win xp pro) ale firefox pořád cpe soubory se svýma cache do disku C, konkrétně do documents and settings/uživatel/data aplikací/mozilla/cache...
jaktože má svoje soubory na C, když je instalovanej na E? Já ho tam nechci, zabírá mi místo protože disk C je přesně velkej na systém, ne na nic jinýho. Dá se to nějak někde nastavit, chování Firefoxu?
(tmp a temp mám taky nastavený na E)
spust spravce profilu firefoxu (myslim se to dela firefox.exe -p), vytvor si novy profil, dej si ho na disk E, smaz defaultni profil (je v documents and settings). jestli nechces prijit o vsecky nastaveni, tak pred smazanim staryho profilu ho zkus nakopirovat do novyho... nebo ho prenes pomoci mozilla backup
Tohle je spíš nastavení sysému, ne? Viz proměnná prostředí USERPROFILE.
mZm: ee, dyt rikam, vsechny docasny souory mam nastaveny na E
hele s timhle bych se obrátil na czillu...
takze si to shrneme:
windows od 2000 vyse ukladaji uzivatelske profily vcetne ruznych nastaveni a souboru do adresare documents and settings na stejnem disku, kde je adresar windows (pokud neni nastaveno jinak). firefox po instalaci vytvori defaultni profil, kde je nastaveni firefoxu a jeho cache. a tento firefoxi profil se uklada do adresare uzivatelskeho profilu uzivatele windows. takze bud si presunes profil firefoxu, jak jsem psal vyse, nebo si presunes cele documents and settings.
Marek z Markova: mam pocit, ze jeden z nas dvou toho druhyho nechape.
no proste profil firefoxu (kde je i jeho cache) se defaultne nachazi v documents and settings, ale muzes ho mit kdekoliv jinde nezavisle na umisteni documents and settings. na czille o tom urcite bude neco napsany, ale rekl bych, ze ne o moc vic, nez co jsem napsal uplne nahore.