Brňáci

Laura: tak až se naleješ, tak se ozvi... :)
HanyZ, Thalia, v Bruntále jsem se narodil a dost dlouho žil, takže vím, že je tam aspoň jedna hospoda... (-;
Jdu na pivo...
Vy se máte :( Já chci taky mžourat a slepě tápat po hospodě a pak si vypíchnout jediné oko (druhé mám přece vypálené, viz. nejaký thread před sto lety) deštníkem MZM a pak se ožrat :(
tohle forum je snad plny ozralu, ze se nestydite.:)))

skoda ze se do Prahy dostanu jen zridka, ale pristi rok se to mozna zmeni takze mozna pristi rok...
>>tohle forum je snad plny ozralu, ze se nestydite.:)))

náhodou...by ses divil.... nestydíme... .) <-Laura s vypíchlym okem od MzM...
.)))))))))))))))))))

spook> uklidni se, jó... někdo je dítě a může si trapčit, jak chce a někdo je strařec a nezbejvá mu, než stát se alkoholikem... A neurážej tu všechny, že jsou ožralové, když se tu jedná jenom o mě! Ostatní jsou hodný, nezkažený, chytrý a perspektivní kluci (a holci), takže je do toho netahej! ;)
jj, srry. netusil jsem ze to vemete tak spatne
Jo, a nevim, co je na deseti pivech alkoholického...
Clovek neni sice stroj, ale i tak se musi proste obcas namazat....
MzM: moje řeč, taky nevim, co je na lahvi Ryzlinku alkoholického... zvlášť, když já se chovám naprosto stejně před požitím jako po něm... pořád jsem stejnej úchyl :)
Hehe, žes včera nedošla byli aspoň bych jako úchyl nebyl sám. :-D
Já? Z prahy do Brna? Pěšky? (hurónský smích)
A tos tam byl sám nebos tam byl sám-úchyl?
...
co další termín?
alkohol je metla lidstva, ale jednotlivcům neškodí... :)))))
MzM: ale prosím ohlásit v dostatečném předstihu. Obuju si kecky a vyrazim. Tak za měsíc bych tam mohla dojít... .)
Laura, ok připravím lavór se studenou vodou a náplasti na puchýře. Pak něco na doplnění energie (pivo a tak) :-D
...recuscitační jednotku, kyslíkovej stan...
Vzhledem k tomu, že já občas nejsem schopná dojít z kuchyně do obejváku a musim si v předsíni odpočinout... :)))
MzM a Thalia: Nebude nějaká fotodokumentace ? :-)
hanyZ: naštěstí ;-) nee. Nedostavil se totiž nikdo s foťákem... (aspoň doufám)
tož navrhněte další termín a místo... Už jsem stihl vystřízlivět. :-D
>> Už jsem stihl vystřízlivět.
Tak to seš dobrej ;-) To já jsem skončila tak, jak jsem předpovídala - nemocná... takže se mnou prozatím nepočítejte... ;-)
Jejejeje, tak to bylo málo rumu... :-o
Ale koukám online jsi. Máš ICQ?
Prej málo rumu hihi, i když grog by mě byl býval asi vyléčil...
Online jsem proto, že jsem v práci - dnes naposled, zítra mě čeká doktor a pak týden pěkně v posteli hihi :-D.
ICQ mám ;-)