Brňáci

Brno bylo dycky pozadu oproti Praze!
Heh ted ve zkouskovim. Vzdyt v utery pisu zkousku a nerad bych byl namol :)
Jinak neni problem dojit tam i pesky z Purkyne (radeji jezdim salinou). Ale nevim estli sa mi chce.
Ijáček> :) (smajlík, co se bojí to přiznat, ale v duchu skanduje: Ať žije Praha! Jo! Jo!)
(smajlík co řve do světa: Ať žije Praha! Jo! Jo!)
Ijáčku, já dneska abstinuju, tak promiň, že nahlas vyřvávat nebudu, jo ;-)
Možná příště (až budu mít co pít :)), se zase trošku vodvážu a zatrapčim si s tebou ;)
Nevím proč, ale vždycky si vzpomenu na tuhle větu:
Brno je největší maloměsto a Praha je nejmenší velkoměsto :)
protoze me nikdo nepremlouval (v coz jsem doufal), abych se dostavil, tak se nedostavim. nene, ted uz je pozde... budu to tady cist zase az budu doma a to uz tam zpatky nepojedu. tak mozna nekdy priste
2Tomík: můžeš pít se mnou čaj ;-). Jo a - chce se ti :-D

2Tonik: škoda no. Já bych přemlouvala být na netu ;-)

2MzM: tak co? Zatím to vypadá, že na setkání mají zájem dostavit se celkem 2, slovy dva, lidi... :-) + jeden, co se vymlouvá na úterní zkoušku :-)
Takze dneska v 5? Já se tam určitě stavím, tak pokud tam (Plzeňka viz první příspěvek) někdo zavítáte, můžeme pokecat (ne stůl!) o všem možném. Jestli bude teplo, tak budu venku, bílé tričko, černou kabelu s pracovním nástrojem a nádherný deštník. Jestli hodláte dojít, tak si dám víc jak jedno pivo jinak po jednom končím a jdu dom...
No já se klidně můžu zastavit, akorát si ještě musím vyhledat nějaký to spojení :-) já tam ještě nikdy nebyla - počkat, ty tu máš odkaz na mapu - a hele já tam možná už jednou byla :-), takže 12kou... Já budu ta slečna v okrovým dejme tomu že koženým saku a se slunečními brýlemi, co se bezradně rozhlíží kolem a hledá a hledá a protože je napůl slepá, tak nevidí a nevidí... :-D
P.S.: Ten deštník budeš mít roztaženej? ;-)
2MzM: ty seš teď v autocontu na Kounicové? ;-)
takze neco jako schuzka na slepo:))(aspon pro Thaliu)
Ach jo, já bych chtěl vidět poloslepou Thalii a MzM, točícího švihácky deštníkem :'-(
A co někdy ňákej sraz dejme tomu v Praze? Pro ty co to do Brna mají daleko...:)
wow tak to me zajima :)
Uíí To je ještě horší! Co takhle nějaký sraz v Ostravě, ať to máte všichni daleko? :-D

Chtělo by to vymyslet nějaké místo, aby to tam měli všichni stejně daleko a bylo to spravedlivé (-:
Z Prahy je skoro každej :D
TO budete potřebovat na ten sraz sokolovnu, nebo tak něco ;)
hanyZ: co takhle na severnim polu? :-) nebo v australii? (-: japonsko? ^_^
Thalia, OK, roztáhnu deštník.. Jestli nebude pršet, budu venku, jinak ho roztáhnu uvnitř.

Hehe, co tak sraz v Bruntále.... (-;
Jo, teď jsem v AC na Kounicové... se někdo tuším ptal... Jsem si vzpomněl...
ja jsem pro australii, tam to mame vsichni skoro stejne daleko:))))
vsechny cesty vedou do Říma... tak tam?
MzM: Bruntál by byl hardcore, to teda jo. Ale nejsem si jistý, jestli tam mají hospodu... ;-P

Tonik: Austrálii beru, znám bezva zkratku přes jeden ostravský důl, který na druhé straně ústí před operou v Sydney!
2hanyZ: myslím, že v Bruntále alespoň jedna hospoda je, protože jeden můj kolega je taky z Bruntálu a když vyráží občas na víkend dom, tak říká, že jde vždycky nejdřív do hospody a teprve pak dom... :-)
No, jenom jestli nekecá ;-D