MS 05

To já se budu dívat na Superstar...

Né, to je jenom fór :-) Tentokrát Aliho oželím!
Tak to bacha, já fandím Hudčekovi :-D

Ale zítra to bude jednoznačně! Češi do toho, Češi do toho!
Hudček je ten, co spadl z koňa, ne? Jelito, afaik ... :)

Ještě tu nebylo: Dvořák na hrad!

Tonik: Najít si čas na fandění je nutnost, jde o naši zem! Jde o všechno proboha ! ! ! :)
imho to vyhrajou i beze me
Tonik: No jenom aby!
ne ze to pak na me svedete, kdyby nahodou...
jj Hudček druhej Old Shatterhand :-)

Dvořák na hrad - s tím nelze než souhlasit :-D !

Tonik - no že se nestydíš, nefandit... ;-)
smutny cervenajici se stydici se smajlik
Tonik: Tak to hleď zítra napravit!
Jo a ne že se zas budeš trapně učit! :-D
co mi zbyva...
Ale no fuj, to už je zase zkouškový?! (ještěže už to mám za sebou....)
jj, uz zase
No ale víš, že se máš občas odreagovat! A co lepšího by sis mohl přát, než finále MS! Češi do toho!
Tak ještě jednou si zamumlám: Do toho! a už spím :)
Řeknu vám, přátelé, nebýt etanolu, u toho zápasu bych zemřel vypjetím a do rakve by mi museli vyměnit trenky.
hezky:), skoro se stydim ze jsem to zalozil a mam jenom jeden prispevek. ale po vcerejsich(dnesnich) oslavach mi nezbyli sily na to abych tady neco napsal:)

k vasim prispevkum:
nase mesto je zivy hokejem az dost. narvany hospody, kde se promita. narychlo hospodsky schanej jeste vetsi mista a dalsi projekce., sudy se nestihaj narazet. zacina se objevovat vic lidi s dresama, vlajeckama na obliceji, s vlajkama.

jo a verejne projekce(na namestich) asi letos nebudou. mel by mit vyjimku asi jen staromak.:((
jo a mmch MISTŘI MISTŘI MISTŘI MISTŘI MISTŘI

Brodor(nebo jak se to pise) je slabej(slabsi ne z Vokoun)

vyhrajem 4:2 a posledni gol bude davat Jirka Slegr do odkryte branky:))
spook>>to víš, nebo se sázíš?
vim a proto jsem na to vsadil:))))
si věříš....

MISTŘI MISTŘI MISTŘI MISTŘI MISTŘI...... no nevim...... na MISTŘI opravdu nevim (spíš pochybuju, protože s tím hokejem to jde od 10 k 5, ale to bude asi tim, že sem hokej neviděl už pěknou řádku měsíců:-))
Ach jo, já vám závidím :( Tak ráda bych se připojila ke všeobecnému hulákavému běsnícímu šílenství, jenže já se dívat nesmím :( Pokaždý, když jsem se dívala, prohráli jsme to, takže si asi vlezu s rádijkem do temnýho kouta a budu nenápadně drtit palce... Ale né, teď mi došlo, že nemám rádio! Jenom ve věži a ta je v obýváku a tam nesmím, tam je televize! (zděšený smajlík) Tak to je v pr* :(
2Laura: opovaz se koukat:))))
:( já sem takovej chudááák... :(
KANADAAAA do toho!
Ukážte týmto Čechom, že nie sú takí super, ako si o sebe myslia.
V tomto fóre som nenašiel ani jednú kritiku na Čechov.

Napr. Jágr. Filmuje toho toľko, že by sa dal nakrútiť o ňom film! Keď som ho videl včera ležať na tom ľade ako mŕtvolu, potom odísť po svojich a nakoniec ešte aj hrať, tak by som mu ešte navalil 5 minút za filmovanie.
TOTO JE HOKEJ ?!?