Hokej aneb všem stejným metrem?

jj, ve finale je porazime:)))(optimistickej smajlik)
To je už několik mistráků (a zimních olympiád), kdy projiždíme hladce a pak nás zničehonic vymlátí Rusové. Každý rok si říkáme, že už na ně máme. Každý rok si moc věříme. A takhle to dopadá. Takže spookův smajlík je imho až moc optimistický.

No, každopádně, ten druhej gól se mi vůbec nelíbil, ten vážně neměli uznat. I kdyby to byla chyba (omyl, přešlap) na ruské straně (a ta ať už zaplatila milionů pět nebo deset, aby vyhrála), tak by se takový gól uznat neměl. Po tom druhém góle jsem vážně měl chuť zařvat: "Pomlaťte ty pruhovaný zmetky do krve," ale uhlídal jsem se.

4 minuty sedět nechápu. Trest může být tak dlouhý, ale já jaksi nepostřehl, zač. Dyk jsme tam do nich normálně 5:3 kvedlali u brány, oni totéž normálně dělali furt a při každý příležitosti s náma u mantinelu.

No, jednou ale Rusku ty peníze dojít musí. Jsem zvědav, čím bude uplácet potom. Životem?
nípal: Rusko ma porad jeste trochu ropy...
2Nípal>dyt jo. to je to co porad nechapu(byly tam horsi sekery, ktery se nepiskali)

(Smajlik, ktery se vratil z budoucnosti, aby uklidnil spooka, ze ziskame titul. Akorat sklerotik zapomel v jakym roce to bude.)
Mistři!
Nova sux čt2 rulezz. Komentujou to schopný lidi. Stejně tak když srovnáte zprávy čt a nova. Tak na nově se dozvíte maximálně kterej patník urazili u dálnice d1. Nebo zvířátka. to je běs. Nova to je černá kronika. Neni potřeba víc dodávat. Můj názor není příliš zkreslen. Zeptej se člověka, nějakého profesionála z oboru, jaký má na věc názor. Myslím, že bude mít jasno. Ale ja řek Sojka. Noha je od toho, aby vydělávala, ne aby vzdělávala a poučovala.
Chachachacha..."...Noha je od toho, aby vydělávala, ne aby vzdělávala a poučovala..." Hohoho, to víže jo, k čemu jinýmu by noha mohla bejt, že jo... :)))) Ňáká sprostá noha mě přece nebude poučovat! Makat pěkně! :)))
Nechci tady obhajovat zbravodajsví novy (a sportovní přenosy už vůbec ne ;), ale zprávy na čt se taky moc nedá koukat... Když se na tebe deset minut divně kouká nákej uchylnej polityk a pak je dalších deset minut o výkce v gogvaně, tak to taky není nejúžastnější...

A zase sport na nově je úplně šílenej... čtyři zprávy - dvě o fotbale, jedna o hokeji (nebo basketu nebo stolní kopaný) a čtvrtá je vždy šíleně zajímavá ... ptákovina...

Avšak každej podle gusta svého...
ja jezdim do školy metrem C
skaff: U tebe už mě nic nepřekvapí. Ani bych nepoznal, kdyby ti vypli proud ;) http://lamer.cz/?item=show&id=957
skaffe, čéče, už to nehul :)
nípal: nj, to sem byl já :)