Pivařská anketa

Budvar, Gambrinus, Heineken atd. Plzeň je na mě hořká... a kromě toho za chvíli se nebud dát pít nic jestli každej pivovar bude urychlovat technologický procesy.
Hanušovice, gambrinus, starobrno, černá hora, plzeň, skoro všechno se dá.. (-;
Z českých Gambrinus 10° (to jsem se před lety naučil pít na VŠ, kde jsme měli hospodu hned vedle koleje, tenkrát stál půllitr 2,50 Kčs:-).

Z cizích mi učaroval Hoegaarden, kvasnicová pochoutka z Belgie. A dle mého známého Holanďana se to čte "hucharden":-)
Garofano::Svijany>> šeš můj člověk :))
do jakýho regionu že až se to doneslo? :)
Já nevím, co máte proti Plzni, ale je to jediný pivo, že když jich vypijete nadpočet, tak máte téměř 100% jistotu, že vám nebude druhej den blbě a ani nebudete mít sra*ku, v kontrastu kupříkladu značce Krušovice. Ale to se nedá srovnávat.
blahapet, pravdu díš. Jde taky o to, jak se natočí. Osobně si myslím, že Plzeň je hodně dobré pivo. Obvykle ale bývá dražší.
tj, já si dám taky obvykle radši Gambrinus (ale jen 10). Zkuste si dát 5 Gambáčů 12tek nebo 5 Plzní a uvidíte ten rozdíl.

BTW: Teď mi poslední dobou zachutnal Tudor z Havl. Brodu.
A Svijany jsou taky dobrý. Měl jsem je jednou na čarodejnice kousek od Trosek.
>Zkuste si dát 5 Gambáčů 12tek

To zkousim pravidelne. Rozdil je znat :)
Sojko, po čem seš vožralej víc?
Po rumu.
To seš kopr. Já myslel jestli po PU nebo po G12 ?
> PU nebo po G12?

IMHO PU.
Sojko:

Tak po Plzni seš víc ožralej?

PU = cca 4,6% alk.
G12 = 5.0% alk.

... a věř, že je to skutečně znát.
Vsak je to subjektivni. A jeste hraji roli dalsi faktory ;-)
2blahapet: jenom tohle nerozhoduje
Několikrát testováno.
zaleží na tom jesli kalis poprvy v zivote nebo uz dokazes nalacno do sebe hodit 0.25 litru vodečky a nic.... myslim ze takovy jemny rozdily v objemu alkoholu nehrajou roli. to spis vaha, zkusenosti, a jesli clovek zna svoji hranici po ktery už to nebejvá voňavý :)
2skaff: jj, ktomu jeste pridej promasteni zaludku, nevyspalost, rychlost piti, (kvalitu alkoholu), michani jednotlivejch druhu a mas z toho celkem vedu.

ale spravnej pic(nebo pica:))))), abych neopomel slecny na tomhle foru) na tohle vsechno casem prijde sam(a obcasne, nevonave prehnani k tomu patri).
A taky faktor THC dost rozhoduje o prubehu alkoholni intoxikace...
Ty jo lidi, z tyhle ankety dostavam zizen :)
Holt jsme narod pivaru. Taky bych si dal par chlazenych dvanactek...
ja musim vydrzet jeste cca 48 hod a pudu na par PU

a kdyz uz chytam tu slinu, takovej utopenec k jedny plznicce by taky nebyl spatnej
vy ste všichni štamgasti jak hovado :)
a já nevim, proč do sebe zbytečně lejt hektolitry vody, když si můžu dát pár panáků a mam jí taky... No jo, já vim, ta chuť, že... Jenomže tohle já asi těžko ocenim, když už po prvním loku okamžitě nekontrolovatelně škytám... :(
2laura: to mas blby

ale co ma pit takovej chudej student? Dit oni nas k tomu nutej> a to si clovek velmy rychle zvykne:))))