test č. 2

spook: ROFL, to by ses divil, já sem přece holka do nepohody, umim vázat námořnický uzly...

Po celodenní tůře pustou planinou, vlekouc za sebou kyslík a kanystry s vodou zabalený do padáku a omotaný lanem zašátrám v kapse, vylovim kompas, neomylně na něm poznám, kterým směrem se nachází nejbližší skála, po dalším dni plahočení ji i najdu, omotám kolem ní lano, vylezu nahoru, navlíknu si smyčku, vytáhnu sirky, jednu ulomim a losuju, jestli se oběsit nebo ne. Vyjde mi, že ne, takže sbalim saky paky a jdu zpátky. Tam zjistím, že mi mezitím ufouni sežrali sušený mlíko a z deprese se zastřelím.

Tak co?
Myslím, že NASA čeká jenom na mě! :)
Laura: Vzhledem k tomu, že na měsíci kompas nefunguje, tak by se ti ta skála hledala blbě:D

To já bych vzal sušené mléko, smíchal ho s vodou. Pomocí mapy, kyslíku z bomby a zápalek udělal ohýnek, na němž bych to mléko ohřál. Pak bych si připravil pohodlný pelech z člunu , padáku a lana. Tam bych si lehl, popíjel teplé mlléko a přikusoval k němu koncentrovanou stravu (snad by to byly nějaké dobré sušenky). Na přijímači bych si k tomu naladil nějaké rádio s příjemnou muzikou. Poté bych si vystřelil pár signálních raket pro radost a sjel se léky z brašny. Pokud bych se nepředávkoval a přežil to, tak bych vzteky rozmlátil kompas, topné těleso a ustřelil si hlavu pistolí
Laura> lol, jo urcite. Brali by te vsema deseti. S timhle urcite nepocitali (amateri) . A jestli tebou opovrhnu tak zkus Cinu(a posilis svetovy mir:-))
hanyZ: ad kompas - vidím, že máš o mně vysoké mínění... Ale zklamu tě, číst ještě umim, takže TEĎ už vim (netvrdím, že jsem to věděla, před testem), že by mi byl kompas k h...., jen jsem chtěla být vtipná :(
ad léky - to jsem taky chtěla napsat (jakože bych se sjela a pak do zblbnutí skákala a skákala a skákala... - to jsem totiž vždycky chtěla vyzkoušet), ale potom jsem si řekla, že byste si o mně pomysleli něco hrozného :)

spook: jojo, amatéři jsou to... Protože každej přece ví, že do KPZky na měsíc patří hlavně foťák, abych si mohla vyblejsknout tu vlajku!
Já když nevidím smajlíka, tak ani nepochopím vtip. Ach jo :´-(

Jo, foťák by byl fajn a vůbec by tam měli mít přibaleno i pár vlajek, aby si člověk mohl zapíchnout svoji :з)
hanyZova verze taky neni spatna lol. Treba se od Vas inspiruje ESA a za par let bude evropa nejlepsi:-)

Laura> ten fotak by ale musel mit samospoust. Protoze by se tvoje posadka urcite predavkovala a ty bys nemela sve foto do pamatnicku
Nic si z toho nedělej... ;-)

A proboha, co je tohle za smajlíka - ten dole? Ten vypadá, že už na měsíci byl, léky užil, což ho zakonzervovalo a taky zmutovalo, takže tam vydržel přežít 500 let, než ho kolem letící loď vyzvedla...
spook: tak bych poprosila kolemjdoucího hanyZovýho zmutovanýho ufo-smajlíka...
to vypada ze ten smailik ma misto nosu pr*
dyť řikám, že zmutoval, chudák... :(
To je takzvaný kokainový šňuponos :)
Jo, takže ona NASA dává do KPZ i koks, jo? Ty si teda žijou... Tak proto Neil tak happy skákal...
ne, ten to mel po ganje
A jak vlastně na měsíci když chci třeba sníst nějaké to jídlo co sebou táhnu ho dostanu přes skafandr do pusy ?
Mike: Si ho musíš, předtím než vylezeš ven, strčit do té skleněné koule, co si ji pak nasadíš na hlavu. Když máš potom hlad, tak musíš rafinovaným potřásáním hlavou dostat jídlo do potřebné pozice a chytit do zubů :)
nj, taky se mi zdály zbytečný ty jehly, páč nechápu, jak to chceš píchat skrz skafandr
No sito píchneš a pak na tom místě musíš zbytek cesty držet prst :)))
mno, nevim, jak bys to probodl, imho to je celkem tuhá látka..
Imho pokud je to taková ta injekční pistole, tak by to mohlo jít.
Injekční pistole říkáš? To by mohli zavést i na střediscích. Třeba i injekční kulomety, to by se hodilo na skupinová očkování.
Mike> tak to me taky poprve zarazilo. Ale funguje to jako piti, sanim z trubicky to jidlo do pusy dostanes(jedna se ale o lehkou a hlavne vyzivnou potravu - takze zadnej steak ;-( )

hanyZ> tvoje teorie je zajimava jako vzdy, a mnozi odbornici by se od tebe mohly ucit

milster> jehly jsou taky ve skafandru. A bodnes si je do sebe celkem snadno. Tlusta latka? Celkem ses trefil. Skafandr je totiz neprustrelny.(to je i pro Lauru, ktera by se snazila zastrelit:-)) (nebo se objesit(lol) )
a jdou ty jehly doplnovat? jestli ne, brasna s nima ti je k nicemu

a na mesici se da jist z krabice dehydrovane mleko?
teoreticky by vsechno melo jit pripojit ke skafandru, ale jistej si tim nejsem

asi jsem tady zapomel rict, ze to je test pro 10-15 lete deti

dost veci je v tomto testu zbytecnejch
Ahááá no tak tím se to vysvětluje že nám to nešlo .. dyk nesplnujeme věkové podmínky :D
ehm.. no.. jistěže ne :]