test č. 2

hlavne by ste se musely zajimata aspon trosku o kosmonautiku, ale jinak mate docela dobre vysledky
milster: Che, nikde nevidím nenápadného, pohvizdujícího si smajlíka :)

spook: Pokud se dá jako zájem o kosmonautiku brát sledování seriálu "Červený trpaslík" tak se i zajímám ;)
Mno, pokud jste četli stopařova průvodce galaxií, ve vesmíru se jistojistě neztratíte.
hanyZ> no jasne ze da, odkud myslis ze bere NASA sve napady?:)))
milster: jj, ŽVAV rulezzz
Ehm... můžu něco? Já jen jsem vám chtěla říct, že jsem si to rozmyslela. Neoběsila bych se, protože kolem krku bych si nemohla utáhnout smyčku, když bych tam měla takový to kovový, na co se napojuje ta skleněná koule (viděla jsem to totiž ve hvězdnejch válkách, armagedonu a potažmo taky v červenym trpaslíku, takže to mám celkem nastudovaný)... A zastřelení taky odpadá kvůli neprůstřelnosti skafandru... Takže bych si prostě jenom sundala helmu a bylo by to.
>> Takže bych si prostě jenom sundala helmu a bylo by to.
to taky v nakym filmu bylo, ze se tak zabil. jako schvalne zabil.
Tonik: To bylo v Total Recall neco podobneho :)
>> Marek z Markova: Hmmm, 26. A mohlo to být lepší, ale sirky a kompas mi přišly oboje naprosto nah... a NASA je měla otočené... (-;

to jsme na to stejne
"To bylo v Total Recall neco podobneho :)"

V Cervenym trpaslikovi takhle skonalo Listerovo sebevedomi (v tom dile, jak se ztelesnilo jeho sebevedomi a mindrak), ale nebylo to schvalne. Uz si bohuzel nevzpomenu, z jakeho duvodu si helmu sundalo.
reklo neco v tom smyslu, ze vzduch nepotrebuje, ze ten je pro slabochy. nebo tak neco...
ale ja myslel jinej film. tam nejak leteli ve skafandrech nad planetou, asi z jedne lodi do jine, nebo tak neco. a byli svazani lanem. no a jeden se kvuli necemu zabil. ale fakt si to nepamatuju, co to bylo zac, ani nejaky podrobnosti
Dobrej test:) Takže kdybych takhle dopadla na Měsíci, odpálila bych tam jointa (za pomoci vůle boží bez ohně) a potom tyhle otázky zhodnotila o 48 bodů jinak, než NASA:)
tyjo, to by me zajimalo jak vypada kour ve vakuu. jesli ho tam teda nekdo dostane :))

elis: poletime na mesic? treba maj gut modely :))
skaff: joo tak letime! 3...2...1...odleeeet!:)
Tonik: mise na mars
ja bych letel taky(kdyby jste ovsem brali amatery)

a toho jointa bych schvalne zapalil v uzavrenym skafandru. To by bylo lepsi nez vodnice:-)))
Sundat si helmu... to bylo ještě v jednom fláku (někde s Marsu), prý je to pěkně bolestivá srmt...
No, je to hnusný a bolestivý, ale co by mi jinýho zbejvalo, když oběsit, ani zastřelit se nemůžu? A předávkování nepadá v úvahu, poněvadž když člověku koks dotuje NASA, má k němu poměrně vysokou toleranci...
mohla by sis vypnout fitraci vzduchu. chvilku bys mela halusky a pak bys umrela ve spanku. Ale na tebe je to asi malo morbidni.:)))
co se uhulit?
ne bez filtrace by ses udusil vlastnima vyparama

ikdyz uhulit se by nebylo spatny:-) IMHO
Uhulit se taky nepřipadá v úvahu, jelikož po pár práskách bych dostala dobrou náladu a sebevraždu si rozmyslela... Ta filtrace - to je pomalý :(
Opřít se někde o skálu a unudit se k smrti :)
52... neuvedomil jsem si, že jsem ve vsmiru, vyplnil jsem si to a až pak jsem si toznova přečet.. začal jsem to předělávat a zapoměl jsem na sirky a dal je na 4 místo... :)
laura: nene, to trvá, až u filtru to naběhne :))