gmail vs. seznam

Já neblokuju jen .ru. Já blokuju všechny národní domény kromě těch, ze kterých cítím mžonost, že by mi někdo neznámý mohl napsat a mohlo by mě to zajímat. (Takže jich moc povolených nemám.)
Pokud mi bude psát někdo "známý" (z ciziny), budu ho mít samozřejmě povoleného.
A jeslti mi napíše nějaký absolutně cizí člověk z domény například .ch, tak mi to může být jedno, protože absolutně cizí člověk po mě nemůže chtít nic důležitého (tzn. důležitého nejen pro něj, ale i zajímavého nebo důležitého pro mě).
Tom: No, mně teďka přišel mail od nějakého holanďana z .nl domény a prosil mě, jestli bych mu mohl poslat red.systém bloq (mám na něm založený blogísek), že už ho nemůže sehnat, protože je oficiální stránka zrušena.Tak jsem mu ho poslal a pěkně jsme pokecali:) A nikdy bych nečekal, že mi někdo z nl bude psát:)
No z mých stránek žádný blog nikdo chtít nebude :-)

Ono ale pravdou je (abych byl přesný), že já zas nejsem tak důvěřivý k filtru nevyžádané pošty v Outlooku a mám docela strach abych nepřišel o důležitý mail který filtr označí za spam omylem (např. i z české domény), takže si nechávám nevyžádanou poštu jen přesunout do speciální složky. A tu před vymazáním zběžně projedu jestli tam není něco důležitého / zajímavého.
U mě vede Gmail, protože:
za 1. Má ten Gmail Notifier
za 2. Má ten Gmail Drive (kdo neví, co to je, tak ať to sem napíšou)
za 3. Ten Gmail mi příde rychlejší a profesionálštější
U mě gmail vést nebude dokud nebude podporovat POP3.
Právě že od listopadu už gmail pop3 podporuje.
Aha to jsem nevěděl.
Jestli do gmailu dodají možnost překladu tak by měl seznam o kus předehnat si myslím
Gmail: Pop3 over SSL. Seznam nic, pop3 vecne nefunkcni. To mi staci, webamily me nezajimaj, nepouzivam je, vyjma obcasneho odmazavani spamu.

Jinak pro me je nejlepsi sojkovec@kabel1.cz. POP3 pres SSL, rychlost stahovani / odesilani 100 Mbits.
A nutno dodat, ze velikost priloh, atp. nejsou nijak omezeny.
Columbo: Co je Gmail Drive?

Gmail má taky dost pochybný spam filtr
Gmail má taky dost pochybný spam filtr >> Si se as divně vyspal co ;) ... mě teda ještě zatim ani jeden spam neskončil v inboxu a nic co mělo skončit v inboxu tak neskončilo ve spamu.. IMHO ten spam filter je dost dobrej

Co je Gmail Drive? >
http://blog.macich.net/1097282080-gmail-drive-shell-extension-gmailfs-pro-windows.html
já si nechávám přeposílat emaily z (cokoliv)@honza.wz.cz na seznam a ten vybírám přes mozillackýho emailovskyho klienta
Quinix: doinstlaujes takovej malej app, a pak se ti tvoje schranka objevi v my computer jako jeste jeden disk o velikosti tvy schranky, a tam muzes davat co chces...(warez nedoporucuju :))
Ale nejde mi na něj Total Commander
meca: To je sice pravda, ale ve spam koči jsou maily, které vůbec neobsahují moji adresu (ani vzdáleně ji nepřipomínají). To mi přijde divný.
Jiank proti gmailu mam hlavně to, co už sem tu řekl - pomalý doručování mailů.
No tak to je jedno ne... když nejsou v inboxu ;)
seznam sux, gmail sux, gigacentrum sux, mail.ru sux hm.. na co sem zapomel.. jo.. free mail obecne sux :]

Nejlepsi je vlastni domenka nekde hozena s poctivym POP3 a smtp pouzivat od ISP, nebo email od ISP (kterej to pop3 vetsinou dava). Tech 236 za rok neni zas tak moc.. hosting se najde klidne zdarma, ale pipni moc nedoporucuju.

pokud nekdo chce BEZPECNOU schranku, doporucuju hushmail.com, tam si to neprectou ani admini :)
zapomnels ses napit
vidis, brb
bek, dik, este ze te mam
Pouzivam mj. mail na click.cz (T-zones) a jsem spokojeny. Upozorneni o mailu prijde zdarma na mobil, megove prilohy neposilam/neprijimam a 20MB je pro me naprosto dostacujici. Navic posilani faxu/SMS z web rozhrani, moznost ruznych identit, wap, POP3, recepce.
Email by mel slouzit k posilani a prijimani mailu, ne jako uloziste dat.

K tematu:
Seznam: moc mne nezaujal, vecne nefunkcni pop3 (viz Sojkovec). Navic mi od nich prisla zadost o souhlas s novymi podminkami, jinak nebudu moct mail pouzivat...
Gmail: vkusne, pritulne ovladani, nutnost zabezpeceneho pristupu pres ne-webove rozhrani me mrzi, nemoznost nastavit mobilni POP3.
Gmail už mají všichni, přesto se s ním dá machrovat:-). Seznam je na nic-antispam,automaticky ukáže HTML,pop3 není ssl,smtp je bez hesla(blacklist),zobrazuje nechutnou reklamu,..
Na Gmailu můžete posílat klidně cokoliv, kliedně i .exe. Stačí jim předĚlat koncovku a už to jede:-). Takhle mi to nesežralo phpBB2.0.12
Nevim co se stalo, ale nějak po přihlášení a po zkouknutí príchozích zpráv sem si všim, ž tam mam 1297MB místa. Je to jenom chyba, anebo opravdu?