no vy ste takí Slováci ;-)
Front Pageom urobiť prístup nejde, nauč sa PHP.(to tu už asi bolo ;-)
dobrý tutoriál, podľa ktorého som sa toho naučil veľa je napr. na Linuxsoft.cz, teraz tam ide aj seriál o MySQL / PostgreSQL
mimochodom je tem aj cvičný hudobný portál aj s registráciou užívateľov, čo by ti tiež mohlo pomôcť
Ja som sa už tiež raz pýtal na registráciu pomocou FrontPage-u. Dostal som tieto isté rady. Nauč sa PHP, nauč sa ASP ...
Ja viem, je to asi jediné riešenie na WZ a možno aj celkovo na nete.
Ale teraz tu je jedna otázka:
NAČO MÁ FRONTPAGE SCHOPNOSŤ VYTVÁRAŤ AKTÍVNE TLAČÍTKA S FUNKCIAMI (napr. password, submit, reset a pod.)? SNÁĎ TAM NIE SÚ LEN TAK NA OKRASU!
No když se naučíš php tak tam nebudou jen na okrasu :))
FrontPage a PHP? Dyť to je Mrkvo$ofťák-ASP :))
Duso: Nevím co konkrátně v FP máš na mysli, ale podle mě bodou souviset s nějakou FP Extesion, která musí být nainstalovaná na serveru. A to asi žádný rozumný správce dělat nebude. Leda bys to pěkně zaplatil. :)
mal som na mysli ponuku "Insert" a záložku "Form". Skoda ze to nejde.
A nie je nejaky program podobny FrontPage-u, v ktorom sa da subor vytvorit bez znalosti program. jazyka a neukladal ho do formatu HTML, ale do nejakeho ineho (PHP,...)?
PHP a HTML je nieco ine, WYSIWYGu povies "takto to ma vyzerat" a on to tak spravi, ale nieje editor ktoremu povies "takto to ma fungovat" a spravi ti kod. Jedine ak niejake sablony ktore si upravis ale WYSIWYG na programovacie jazyky AFAIK nieje
Aj JavaScript a HTML sú rozdielne veci.
Dá sa aspoň importovať nejaká časť PHP do HTML, lebo cez FrontPage sa JavaScript vložiť dá.
Stránky s PHP se v FP nedají tvořit skoro vůbec (vlastní zkušenost).