kdyby se na to chtel nekdo kouknout tak to je na te same adrese co predtim ale asi nikdo
spis se zeptej jak bych ti to poslal
spis zkus prijit na to jak bych ti to poslal
hele ted to tam je prelozeny slovo od slova tim prekladacem stranek. Myslis ze bys to mohl dat aspon do nejakych souvislych vet?
nebo me aspon nakoupnout spravnym smerem treba aspon prvni vetu
2 skaff(a jiní "podobní":o) <http://www.skaff.wz.cz/thc_motofoko/kytka.php>:
Občas pročítám weby jxd a reflexu a na tenhle návod jsem samozřejmě také narazil. Chuť (a finance) to vyzkoušet by byly. Potíž je v tom, že nemám ani prostory ani čas a doteď se mi podařilo vypěstovat pouze 3 výhonky z naklíčeného hrachu (víčko od zavařovačky + vata + H2O + topení) ve druhé třídě za domácí úkol:o(
Proto nabízím někomu: uhrazení poloviny pořizovacích nákladů + hrazení poloviny měsíční režie (tedy asi elektřina příp. hnojivo apod.) + něco málo navíc za starosti s denní údržbou. Za to bych rád polovinu sklizně.
Je tu někdo, kdo by do toho šel? Myslím to upřímně a Šárka se o tom nedozví...
Cas by se sice nasel, ale ty prostory nejsou... :-(
BTW jestli mas nekde zahradu a sklenik, i tam jdou vypestovat <divy> :-)
Není to nezákonné? Vydělávat si nezákonně by mi totiž nikdy ani nepřišlo na MySQL ...
Btw. dobrý návod na pěstování "kytky" v bytě je ve filmu "Sbal prachy a vypadni" :)
Vydelavat takto? Nikdy! Vypestovat, spotrebovat, zbytek rozdat chudym :-))
A tak to je zase správné, každému podle jeho potřeb! :)
No kámoš to pěstuje a normálně prodavá .. zaplatí z toho zdravotní a ještě mu celkem dobrej obnos zbyde .. (teda daně neodvádí :-) )
Platit daně z kytek? :-/ ... zajímavej nápad ;)
hey outdoor neni spatnej, ja sem daval par stromovejch vysadku (myslim na strome, ne ze bych skakal z padaku) a musim rict ze pocatecni naklady hlavne seminka davaj neco kolem 3-4 litru. ale de o to mit tolerantni rodice (ne kazdej otec oceni nalez dvou kil skanku ve sklepe) a cas chodit kazdej druhej den abyste mohli vylyzt na 20 metrovej smrk a zalejt 4 kytky. uz tahal vodu nahoru je makacka jak blazen. ale vyplati se to ... pocitejte se mnou
5-6 kytí = neco kolem 1.5 kila mokryho = 0.7 kg cisty vahy = 700 g krat 250 = asi 160 tisic :)) to uz se vyplati. a kdyz nehulite (tak jako ja) tak se to vyplati na 100 procent. da end
Dobře, jdu do toho, čistě pro vlastní spotřebu. Kolik, za kolik a kde?
precti si poradne ten link co je vejs :)) ten ode me
jinak grower.cz
Slyšeliste o netovejch cajtech? Bacha na ně!
meca: slyšeli a už na tebe máme spadeno :))
Na mě? :-) ... tady soudruhové se zabývají otázkou pěstování nelegální květinky ;) ... já navrhoval jenom neškodnou zeleninu ;)
Zelenina je zelená. Tráva je zelená. Usuzuji z toho správně, že meca se snaží krýt? :)
btw, tohle mě při brouzdání fórem praštilo do očí, vás určitě taky:
http://beta.cekit.cz/bannery/ezdravi/ginko2_fullbanner.gif
za jak dlouho se objeví první škodolibý fotošpista s patřičnou předělávkou? :D
http://beta.cekit.cz/bannery/ezdravi/ginko2_fullbanner.gif >>
:-D ... kráásko.. tak to je dokonalý ;) ...
A já se nesnažim krýt... já se snažim systematicky vykroutit ;)