Ypkis >> http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=4&i=25368&t=25342 ;-))
(už sem asi pochopil, jak to je ale to je jedno ;)
... Já stjeně myslim, že zelenina má budoucnost!
hmm, asi maju nejaky autobackup program, tak to editni, nech to na cd napali daku haluz, pockaj kym spravia backup a potom to zmaz
potom
TY: dajte 3000
PENTAGON: mame backup
T: OK
P: sakra, kto dal na to cd garfilda?
T: ja
P: cislo uctu?
;)
Vis, maji to backuply asi na 10 top-secred PC v trezorech kam se dostanes jen z LANu. V archivu maji backupy co se NEMAZOU a veskery backupy ihned po vypaleni kontrolujou.
(sice je to jen spekulace ale verim tomu)
JJ, lacop radi dobre. Za jednu dobrou zeleninu muzes dostat i tech par tisic :)-)
Nebo taky pět knedlíků natvrdo bez druhý cenový :-))
Kndedliky jsou taky dobrej nápad :-/ ... ale jedině se zeleninou! ;)
Nj... koláčky sou lepší ... na žízeň ;)
skus niekomu predat adresu nieco.wz.cz ;)
pripomina mi to prihodu zo skolskeho bufetu, stal som v rade niejaky 5. a bufetarka prave prvemu nalievala colu. Spoluziak bol treti. Nemal prachi a chcel si kupit sumienku za 1Sk a hovoril bufetarke
"Nekupite skolu, len za 1SK", "Nekupite vrtulnik, len 1Sk" ...
po chvili bola bufetarka dost nastvana
nalievala druhemu (no, uz vlastne prvemu) sprite. spoluziak stale
"nekupite ... za 1sk" ...
bufetarka to nevidrazala a prudkym pohybom vymrstila 3dl spritu z pohara jemu do ksichtu. bol cely mokry a lepkavy ;)
Ponaucenie: nepradavaj skolu za 1Sk
Následuj instinkt, poslouchej žízeň, Sprite
prosim kouknete sem je to MOOOC dulezite
http://rezba.borec.cz/hilfe.htm
jo jeste chvili pockejte nez to zprovoznim
tak muzete
asi si verim ze mi pomuzete ale kdyby jo tak vam to nezapomenu!
<HTML>Nasetri si 500 a bez risknout ruletu, automaty, tipsport, sazku ;)
Na vsechno ti asi penize nevystaci takze jen jedno z toho ;)</HTML>
neni nahodou vsechno od 18?
myslite ze tu je nekdo kdo by mi stim prekladem?
Je tam hrozne moc odbornych vyrazu z branze ktery moc nerozumim, takze bych to raci nechal anglicky... ale muzu to zkusit.
Here you go.
Metoda rozpousteni castic nebo kolidnich materialu v odpadni vode na bazi kultivace aerobnich bakterii za pritomnosti kysliku v 'aktivatoru', ktery obsahuje zdroj jidla tak dlouho, dokud uroven jidla neklesne pod 50mg/l potrebneho rozpusteneho kysliku (sCOD) a recene bakterie nezacnou produkovat zvyseny pocet enzimu, ktery rozpousti castice nebo koloidni materialy. Tato metoda je znacne uspesna pro rozpousteni castic a koloidnich materialu obsahujicich nerozpustny skrob, mazivo, tuk a protein s enzymy jako treba amalaza {yp pozn:enzymy, ktere stepi polysacharidy}, lipazu a/nebo proteazu.
Btw ze ty se nahodou nekde hlasis jak profi prekladatel a tohle si mel prelozit na ukazku? Si asi dost veris :D
dik moc tohle nema s penezma nic spolecneho ale nechtel sem delat novou diskuzi
YPKIS:MOC DIK!
je to pro matku a to to ma jeste pro nekoho a ten to ma jeste pro nekoho
ale velkej pruser!ja si toho nevsim jsou to jeste dva clanky stejne dlouhy problem je ze se ucim jenom nemecky a tak mi to nejde ani se slovnikem
dostanu za to 100
zkusim podplatit nekoho na chatu pozvankou na gmail nic jinyho totiz nemam :-(